Prensannesi29 Evet canım anneler 7 ay 10 günlük bir oğlum var anne yanı beşiğine artık sığamıyoruz. Size sorum 2,3 yaşlarına kadar park beşik mi yoksa mobilya mı. Eğer park beşik derseniz hangi marka veya model bana yardımcı olun hiç anlamıyorum 🤷🏻♀️☺️☺️
Berenkooommm Prensannesi29 biz civillden park beşik aldık maller markası baya büyük geniş hatta yiğenimi yatırdım içine demek için 5 yaşında baya rahat sığdı bende onu aldım 4 5 yaşına kadar yatar diye 😂
Zumra_ Prensannesi29 anne yanına bizde sığmıyoruz bizim mobilya var ama yatmıyor odasında 10 kere uyanıyoruz park yatak almayı düşünüyorum şimdi yoksa saray gibi yat işte yatağında diyorum yok en son aramızda buluyorum yine sabah 😄😄
Ece156 Prensannesi29 vala bizde park yatak var oğlum 14 aylık tırmanıyor resmen Montessori yaptırıyorum şimdi
Prensannesi29 Berenkooommm kendi kendine yatağından inme zamanlarına baza almayı düşünüyorum o yüzden şuan çok büyük bişeye gerek yok ama yinede bakarım teşekkür ederim ☺️
Prensannesi29 Zumra_ sağa sola dönerek uyumak istiyo anne yanında da dönemiyor rahat edemiyor yeni almak şart oldu 😄
Prensannesi29 Ece156 kendi kendine yataktan inme zamanlarına baza tarzı alıcam bende şimdilik rahat edebileceği bişey istiyorum
Ece156 Edanurtas6565 1200 TL ama pahalı olan yatağı ben muyu almayı düşünüyorum 90*190 bu arada. O da 2800 TL yani toplam 4000 TL
Ozcskrl Ben dogdugunda yanıma sepet beşik almıstım. Ama 3 aydır sıgmıyordu. Odasında montesorri yatak doğmadan almıştım. Başka bir ihtimali düşünmeden 6. Ayında odasını ayırmak için öylede oldu odasını ayırdım döne döne yatıyor tek kişilik yatakta. Yeriniz ve böyle bi düşünceniz varsa öneririm alçak tehlikesi yok digerleri gibi
Prensannesi29 Ozcskrl maalesef kiracıyım ayrı oda yapmak istemiyorum şuan. Bide zaten sabaha kadar sürekli uyanan bir bebek iyice uyumaya alışana kadar bizim odada yatırıcam mecbur. O yüzden mobilya mı iyi olur park yatak mı karar veremiyorum