mina00 Necla61 cıcı bebe+muz+lor peyniri , cıcı bebe+muz , cıcı bebe+ yogurt+muz, cıcı bebe+muz, cıcı bebe+yogurt (duzme yogurtda ola bılır), sadece cıcı bebelı tarıflermı ya baskada? Bebegınız kac aylık
Begonvillll Necla61 2kaşık tereyağ 2 kaşık zeytinyağı. 1 kaşık keçiboynuzu özü. 1 kaşık bebek irmiği. 1 bardak tepeleme yulaf unu. 16 dk fırında 170 derecede pişirin. Mükemmel oluyor kıyır kıyır hemen dağılıyor.
Necla61 mina00 bebeğim 6 buçuk aylık canım cicibebesini kendim yapicam dışardan almicsm seker olduğu icin. Hurmalı tariflerde var cici bebe için onu merak ediyorum pekmez de girer mi bilmiyorum çünkü pişiyor ya içinde zararlı olur mu gibi sorular var 😄
mina00 Necla61 anladım ben baktıgım tarıf pekmezlıydı korkdum yapmadım kı pekmez daha sekerlı alerjı yapar, hazırları dedıgım seylere katınca dadı sekersız oluyo
Necla61 Begonvillll denicem mutlaka birde hurma gün kuruşu robottan geçirip koymak istiyorum aslında ilave olarak nasıl olir sizce yumurta sarısı birde hani besleyiciligi arttırmak icin
Begonvillll Necla61 tarif zrnginleştirişebilir ama sonuç iyi çıkarmı onu bilmiyorum canım. Hurma koyacaksın keçi boynuzu özü koymak aşırı tatlı olur bu sefer