Ozgeasil Sürekli bir huzursuzluğu var 3 gündür herseyi agzına götürmek istiyor.Sürekli inler şekilde bir inleme ve ağlama krizleri kucakta ayakta gezdirirken bile ağlama bu bir diş belirtisimi yoksa atakmı nasıl anlayabilirim🤷🏻♀️🥲
mina00 Ozgeasil valla bız bunları 4. Aydan cekıyoruz 7 aylık olucak damak sısdı hala huzursuz aglıyor daha cıkmadı. Doktora goturunce sorun onlar bılır
snm_ Ozgeasil bende burada bekleyim. Bizimkide iki gün önce aşı oldu aşıdan sonra huzursuzluk tavan yaptı. Olur olmadık çığlık atıp ses çıkartıyor kandırmaya çalışıyorum başka yöne çekiyorum o zaman diliminde bakalım nasıl baş edeceğiz 😅
Ozgeasil mina00 sordum diş değil dedi ama geçen haftaydı ama 3 gündür herseyi sinirli şekilde agzına götürüyor alamayınca ağzına sinirleniyor çığlığı basıyor gülücükleri keyfi hic kalmadı 🥲
B3238 Biz de ayni surecten gectik, sanırım her ikisi de. Atak bitti derken dis baya zorlamaya devam etti ama o da azalıyor bir süre sonra. 5.aydayiz şu an
mina00 snm_ benımkınde kızarıklık ve sertlık var ılac vuruyorum tuzlu bez koyuyorum azalma var ama kac gundur tam gıtmıyo
snm_ mina00 allah allah acaba hemşireye mi danışsanız? Daha önce hiç başıma gelmediği için bilemiyorum
mina00 snm_ goturdum doktora zaten yapdıklarımı o soyledı sımdı hala yapıyorum hıc gecmezse bı daha gıdıcem yapdırdıgıma pısman oldum