Ebrarkl Kızlar 45 günlük bebeğimin elleri sürekli yumruk halinde oyuncak falan verince tutmuyor ama elimi tutuyor banyodan sonra korkunca battaniyeyi falanda tutuyor ama onun dışında eli hep yumruk normal mi ne zaman çıngırak falan tutmaya başlar
Esrayd Ebrarkl daha 45 günlük bebek oyuncak falan tutamaz ki biz 2.5 aylığız hala tutmuyo oyuncak 3. Aydan sonra anca
Mom89_ Ebrarkl biz 3 aya gircez hala bişeyleri tutmuyo siz çok erken evham yapmışsınız bişey tutma konusunu . Anca 3.aylarda baslarmış eline verilen seyi tutma refleksi. Onu çok dert etmeyin yani. Bizimkinin elide hep yumruk halinde yıkanırken özellikle ama normal görüyorum ben . Bazen açık bazen yumruk . Bi sorun yoktur diye düşünüyorum
Tosbikiim_0606 Benim kızımda 2 ay 11 günlük bizimde hala yumruk ellerimiz doyuncadA acmiyo oyuzden eline bişey veremiyorum bide o yumruğu ağzına sokuyo acıkınca ögüruyo
neslihan-87 Ebrarkl 6 aylık bebeğim yaklaşık 1 aydır tamamen tutuyo verdiklerimizi kendi isteğiyle yanında duran oyuncağı alıyo ama hala çoğunlukla elleri yumruk şeklinde duruyo açta tokta olsa aynı normal bir durum evham yapmayın
mirvey Ebrarkl daha oyuncak için çok kücük 3 den sonra eyer ellerin yumruk sa ve ağlıyorsa ya açtır yada gazı vardır ama genelde acıkma belirtisidir ama yok ağlamıyorsa zaten normal daha çok kücük anne kanında sanıyor kendine