Pembebeyzmavi Evdema mıdır ne bir reklam çıkıyor sürekli ama sürekli 5 sn sonra çarpı butonu çıkıyor ama çarpıya basılmıyor her seferinde uygulamayı kapatıp açıyorum
BenMathilda Pembebeyzmavi Sorun oluştuğunda ekran kaydı alarak biz@mutluanneleriz.com adresine mail atabilir misiniz? 🌹
Pembebeyzmavi BenMathilda şimdi yine oldu tam bir anneye önemli bir bilgi yazıyodumki reklam çıktı 5 sn sonra kapanması gerekirken kapanmadı ve uygulamayı komple kapatmak zorunda kaldım tabiki yazdığımda gitti……
BenMathilda Pembebeyzmavi Sorunlar için çözümler üretiliyor, güncelleme ile sorunlar ortadan kalkıyor 🤗
Mariposaa Admin hanımlar özele bakamayacak kadar mi yoğunsunuz? Yoksa derdimi buralara mi yazayım @BenMathilda
Mariposaa NaimeYilmaz post sahibiyle ve konusuyla alakasiz. Özelden yazdım dönersiniz diye. Saatle ne ilgisi var bilemedim. Geç oldu diye mi?
NaimeYilmaz Mariposaa Tehdit ettiğinizi görünce cevabımı silmeyi tercih ettim. Saat bilgisini de özeli hemen göremeyecek kadar geç bir saat olduğunu anlamanız için verdim.
Mariposaa NaimeYilmaz anlıyorum ki, sürekli sorunlu insanlarla fake hesaplarla uğraşmaktan yapılan normal yorumları bile ters anlıyorsunuz. Hakkımı savunmak icin gelmiştim ama zannediyorum o da gereksiz. Gecenin bu vakti size iyi çalışmalar.
Pembebeyzmavi NaimeYilmaz konumuza dönelim😂 açılan ve kapanmayan reklamlar için ne yapmalı mailde attım çözüm olmuyor
NaimeYilmaz Pembebeyzmavi :) Cihaz modeli ve android versiyonunuzu iletirseniz incelemesi için teknik ekibe iletebilirim
Pembebeyzmavi NaimeYilmaz bu konuyla ilgili birşey yapılıyor mu hala aynı problem artık uygulamayı boşa kullanır oldum gibi bir durum var