G_ADAN Sibelll haşlıyorum içine bebek büskivisi labne lor ve pekmez ekliyorum. Labneli kaşarlı veya lor peynirli omlet yapıyorum. Tarhanalı tost yapıyorum yumurtayla. Krep yapıyorum her sabah kahvaltıda mutlaka yapıyorum. Mesela bu sabahta çeyrek avokado demlenmiş ıhlamur labne lor yumurta sarısı verdim
Ipekk Sibelll haşlanmış yumurtayı suyla yumuşatıp biraz içine etimek kırıyorum yada omlet yapıyorum. Sarısı , biraz tam buğday unu , ruşeym birazda su. Çırpıp omlet yapıyorum güzel oluyor
Papatyam Sibelll 📍 yumurta avakado pekmez ceviz ruşeym 📍yumurta lor pekmez bisküvi ceviz ruşey 📍yumurta balkabağı püresi pekmez ceviz ruşeym 📍yumurta muz yoğurt suyu
Didemm123 Deletedmom115 benim oğlum 2.5 yaşında. 7. Aydan sonra hergün yumurta yemeye devam ediyoruz. Hatta artık omlet yiyor tereyağnda 2 tane 🤭😂 Maşallahı var ama gelişim çok iyi. Tavsiye ederim yani aksatmayın yumurtayı.
G_ADAN Sibelll 1 yemek kaşığı kızılcık tarhana 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı labne ve yarım çay bardağı kadar kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı. Karıştır çırp hepsini. Tost makinanı ısıt yağlı kağıt ser. Yağlı kağıt arasına bu karışımı dök kapağı kapat olsun. Ama yaptığın karışımı incecik dökme kalın kalsın. Eğer evde kızılcık tarhana yoksa 2 yumurya sarısı 2ymek kaşığı normal tarhana kaşar lor zeytinyağı ile yapabilirsim
Sibelll Papatyam avakado hiç kullanmadım daha geçen almaya gittik çok sert geldi.Nasıl Almam gerekiyor çok faydalı biliyorum ama neye göre alacağı bilmiyorum
Papatyam Sibelll 6 buçuk aylıkken vermeye başladım. Minik bir parça her gün mutlaka veriyorum. Orta sertlikte alıyorum .ev de 2 gün dışarıda bekliyor yumuşuyor. Hani kaynamış patatesi elinizle soyarsınız ya avakado da öyle soyulacak kıvama gelince oldu demektir. Kabuğu da yeşil den koyu yeşile hatta hafif siyah a dönüyor. İnstagram kullanıyorsaniz annelerdenfikirler sayfasının 1 aralık 2018 tarihli gönderimine bakin derim.
Zeyyy Sibelll sert olsun al bi tane evde beklesin 2 yada 3 gün elinle hafif bastır eğer içine göçerse hafiften olmuştur bi dilim kes cıvıdı içinde kalsın elleme kestirim dilim elinle çok rahat soyulmali kalan kısmın kesilen yerlerine zeytin yağı sür strecle ve buzdolabina koy böylelikle kalan da ziyan olmuyo 4 gün falan dayaniyo her gün bi dilim verirsin ben azıcık muzla ezip veriyorum öyle çok seviyo kızım
Papatyam Sibelll 8 buçuk aylıkken aylıkken cevizi cam rende de iyice rendeleyip 3 gün kuralını uygulayarak verdim
Bebegimce Sibelll tavada kızartrıp yediriyorum sarı kısmı rafadan oladak pişiriyorım ekmek banıp veriyorum beyaz kısmıda tatlı kaşıgıyla veriyorum bu şekilde severek yiyor başka türlü haşlanmış olarak ne yaptımsa asla yediremedim çâreyi böyle buldum çok guzel yiyor😊😊