Eliz- Kızlar merhaba🌸 bişey sormak istiyorum benim bebeğim 3 ay 5 günlük şuanki kilosu 7,250 çok mu fazla ne düşünüyorsunuz?
sevimlienerji Eliz- bence gayet iyi benim oğlumda o aylarda öyleydi 😊 7 8 aydan sonra daha az kilo almaya başlıyorlar hareketleri artıyor 😊şuan oğlum 7 ay 20 günlük 10 kilo😊 sağlıklı olsunlar kiloya takılmayın derim
Esra09 Eliz- bebekten bebeğe değişiyor benimde oğlum 3 ay 14 günlük 7.600 kilosu ebe gayet iyi olduğunu söylemişti
Eliz- sevimlienerji erkeklerle kızların kilosu değişiyomuş ama benim kızımın kilosu erkeklerin kilosunun sınırındaymış
Eliz- Esra09 benim bebegım kız ama bilemedim başkalarınınkine bakıyorum 7. Aya giren bebek kilosunda şuan belki mama ve emmeyi aynı anda yaptığım için olabilir mi
Esra09 Eliz- sağlıklı olduktan sonra kilosunun önemi yok ya bence maşallah kilosu çok güzel benim sadece emiyor ama yine 7.600 yeter ki sağlıkları yerinde olsun
Helbest49 Masallah kilosu iyi benim oglum tam 3 aylik 5 kilo surekli kusuyor ne yapabilirim herkes cok zayif diyor😔
Eliz- Helbest49 düzelicektir ya kusan bebek iyi derler ama bilemedim. Dışarıya çok aldanmamak lazım aslında…