Mom89_ 2 aylık bebek anneleri . Bebeğiniz ne sıklıkta kaç ml ile besleniyor? Uyku durumları , gaz durumları ,kilo boy genel durumları neler sizlerde ☺️
Arasarzu Mom89_ Hem sağıyorum hem emziriyorum çok aç olduğu zamanlar 30 ya da 60 cc mama veriyorum kilomuz 6 boyumuz 59 cm 😊 gaz için damla kullanıyorum gündüz fazla uykumuz yok gece de sık sık uyanıyoruz 😊
Mom89_ Arasarzu ölçüleriniz çok güzel masallah. Bizde yarın öğrenicez bakalım ne alemdeyiz ☺️ Emzirmeniz kaç dakika sürüyo sizin . Benimki bes dakkacık emiyo 😳
Arasarzu Mom89_ Aynı emzirmemiz 5 dakikayı geçmiyor biberon daha kolay geliyor zorlanıyor ağlıyor mecbur biberonla sağdığımı veriyorum 😊 ne zaman düzelir çok merak ediyorum aşınız yarın mı
Mom89_ Arasarzu yarın doktor kontrolümüz var aşımızı geçen hafta olduk ☺️ Bende öyle mama veriyorum az emince büyüdükçe yorulmaz fazla emer diyordum ama dahada azaldı emme süresi
Arasarzu Mom89_ Bizde dün olduk çok huzursuz daha da azaldı emmesi biberona alıştığı için hazır istiyorlar Allah yardımcımız olsun 😊
Talha-2021 Ben de hem emzirıp hem mama verıyorum iki saatte bir 90 Cc içiyor önce emzirıyorum gazı hergün var masajla damla ile rahatlatıyorum dıyelim
Mom89_ Talha-2021 bizde 2 saatte bir besleniyoruz. Doktorumuz 3-4 saat durabilir aç dedi ama mümkün değil 2 saat durabiliyo bizim ancaa. Sadece benimki öyle sanıyordum 😅
Baby01 Mama vermiyorum ama gunde bir iki kere sagdigimi veriyorum en fazla 50 ccden sonra istemiyor.Niye çabuk doyuyor anlamiyorum memede de 5 dk duruyor.90 cc icenler varmis bu ayda
Mom89_ Baby01 bizimde öyle . Bende anlamıyorum 5 10 dakkada ne kadar içiyodurki bu bebekler🤔ahh memeden çıkanıda görsek keske