Hazalperi Kızlar bebeğim 5 aylık kulak deldirme için erken mi siz ne zaman deldirdiniz bide küpenin arkası bebek uyurken batma yapıyor mu o kafama takıldı ben küpeyle yatamam mesele batıyor bebeklerin küpesi de aynı mı
[silindi] Hazalperi kızım 5 yaşında hâla taktırmadım küçük çocukların takı vs. Takmasına sıcak bakmıyorum büyüyünce isterse zevkle takar😇
Naile_12 Hazalperi ben kızımın kulagına 9 aylıkken deldirdim cok sukur hıc sorun yasamadık yapacaksan 9 ıle 10 aylık arasında yaptır yasına girince anlıyor ve kulagını ceker hep
Roseses Bizim burada 2 yaştan önce delmiyor eczane, bi sordunuz mu siz? Ben deldirmeyeceğim kızımı yengem kendi kızı için sormuştu delmedi eczane 17 aylık kızı
ozge3747 Hazalperi Kızım 17 aylık bu hafta deldireceğim inş ben de. Bu kendisi deldirsin mantığını da anlamıyorum. Hayatında bebekken kulağını deldirmiş hiçbir kadının bundan şikayet ettiğini görmedim ayrıca mevzu bedene müdahaleyse o zaman erkek çocuklar sünnet de yaptırılmamalı. O da kendi isteği dışında bedene müdahale. 🤷♀️