minikoglumm Selam anneler bebeğim haftaya 8 aylik olcak son 1 haftadır çok huzursuz hiç durmuyor oyalanmıyor sürekli ağlama mizmizlik halinde. Bana gelmek istiyor devamlı ama kucağımda da durmuyor maşallah çok hareketli oyalayamıyorum oyun yeri var kendi başına oynamayı sever normalde oyuncaklarıyla şimdi o da yok hiç bisey yapamıyoruz normalde de biraz oynarız sonra kendi başına takılır uyumak istemiyor yine uyurken uyanırken huzursuz dişi hiç yok daha ama eller kaç aydır ağzında iyice o da bende bunaldık valla siz nasıl yapıyorsunuz sizde durumlar nedir oyalamak için oynamak için neler yapıyorsunuz atak mıdır nedir anlamadım
Begonvillll minikoglumm benimki doğduğu günden beri öyle. 7 aylık şu an Bi kere kendi başına oyuncak oynadığını görmedim
Avukatannee07 minikoglumm diş olabilir biz o huzursuzluğu tam 1,5 ay çektik. Uyku yok sürekli mızmız… 4 diş birden çıkardı rahatladık birazcık 😅
fatimaozel diştir belki canım.. ateşi yok değil mi, yere çarşaf açardım o aylarda, oyuncakları önüne koyardım o debelenip dururdu
minikoglumm fatimaozel ateşi yok canım elleri hep ağzında bu aralar salya da arttı çıkacak mıdır artık dersin uzun zamandır bu şekilde hep bende anlayamadım oyun alanı yaptık canım bizde bir sürü oyuncakları var yok durmuyor orda da
fatimaozel minikoglumm diştir o zaman canım atlatacaktır inşallah 🙏 huzursuzluğu çok olduğu zaman calpol verin bir çay kaşığı rahatlar
minikoglumm Avukatannee07 ay bizimkide çıkarsa bari hemencik rahatlasın yavrum çok kaşınıyor belli zaten