Badekustil Kızlar merhaba 38 günlük bir bebeğim var gaz damlası olarak maflor kullanıyor ancak işe yaramıyor. Öneri üzerine sap simplex i duydum sizce nasıl bir damla önerir misin? Kullanan var mı ?
Gizemmyigit Badekustil ben kullandım çok memnun kaldım kesinlikle öneririm. Daha içirdiğiö gibi gazını çıkarıyordu
Alazcns Ben de 3 aydır kullaniyorum çok iyi etki ediyor oğlumu rahatlatıyor 12 saatte bir 8 damla kullanıyorum.
2miniginannesi Bende şu an an onu kullanıyorum 2 bucuk aylık oğlum nurse Harvey kullandım relaktaz kullandım hiç biri işe yaramadı en son bu gaz ilacını aldım gerçekten cok etkili Hos su an gaz problemimiz azaldı çok sukur ama etkili bir ilac tavsiye ederim
Nesli1 Badekustil ben de kulanıyorum diğer gaz damlalarından daha etkili diyebilirim . Yani kullandıklarım arasında en iyisi bu . Ama gaz damlalarını düzenli kullanmak gerekir . Sadece gazı olduğunda verilirse pek etki etmiyor.
Gokceayy Badekustil damlalar bebekten bebege değişiyor sap simplex ilaç bu arada bitkisel gaz damlası değil ben kullandım iyi geldi fakat doktora sormadan kullanmayın bebeğinizin bünyesine bağlı biraz da daha dogal olan nurse harveys kullanabilirsiniz