FatihKaan Kızlar leslie yapanlar youtube denmi açıp yapıyırsunuz yoksa programı indirerek mi yapıyorsunuz etkisini gördünüzmü emziren anne olduğumuz için işe yarıyormu hem emzirme hem zayıflama
Zeynep3000 FatihKaan leslie nin programı mı varmış ben yaptım Bi kaç gün çok yorulunca biraktim🤭youtubeden videodan izleyerek yaptım
FatihKaan PudraKokusu canım leslie bir spor eğitmenin evde geliştirdiği bir egzersiz programı işte evde nasıl kilo verilir rahat bişekilde o kısaca :)
Zeynep3000 FatihKaan çok yoruyor düzenli yapılsa etkisi olur bence ben yapamadım fırsatım olmadi zaten yoruluyorum hep ayaktayım bide onu yaptım ayaklarımı hisstemeyee başlayınca😂 biraktim
3children1mom FatihKaan Ben emzirme dönemi bitince başlıcam daha önce 2 ay da 15 kilo verdim diğer doğumlarda
zeytinbacilar FatihKaan Ben bir hafta boyunca yaptım aslında çoksa güzel kilo verdiyo 1 haftada 2 kilo vermiştim ama okadar yorulmuştumki bir kaç gün kolumu kaldıracak halım kalmadı aralıklı aralıklı yapsaydım aslında iyi olurdu ama dedim bir kaç gün dinleneyim ogün bu gündür dinleniyorum 😁