Momcnssss Merhaba benim bebeğim 4 aylık geçen aya göre hiç kilo almamış. Sizlerin bebekleri 4. Ve 5. Ayda kaç kiloydu acaba? Ve kilo alması için ne yapmalıyım? Emmiyor mama almıyor biberon hiç almıyor
Alanbebek Momcnssss 4 ay 5 günlügüz 7 kilo 300 gram boy 64 cm hem mama hem de meme bazen sütüm olmuyor mama içiyor 3 saatte bir 150 cc benımkıde bazen ogle yapıyor ama zorla içiriyorum valla ısrarla kundak yapıyorum o sekılde tutup içiriyorum yoksa elıyle ıtıklıyo bıberonu memeyı
Kmslmsl Momcnssss 4. Ayımız 6 kilo bu ay mafoldum resmen atak mi nedir bitirdi beni sadece emziriyorum ama emmek istemiyo zorla veriyorum memeyi kafasını cekistiriyo var mı benim yaşadıklarımı yaşayan 😌
demir1717 Kmslmsl zorlamayın uykuda filan verin. 3-4. Ay büyük atak var uzun da sürer 4-6 hafta kadar. Zaten 4. Ay itibariyle kilo alımı yavaşlamaya başlar, etrafa ilgi artar. Emmekle vakit harcamaktansa oyuncak duvar cam vs izlemek isterler.
Perihali Kmslmsl bizde 4.5 aylığız aynı sıkıntılar bizdede var emmek istemedikçe zorladım sonra yoruldum şimdi emmek istemeyince zorlamıyorum kendi acıkınca zaten saldırıyor iki eliyle sıkı sıkı tutup emiyor 🤣🤣 bence zorlamayın zorlayınca inatlaşıyorlar
Ranaa Kmslmsl ah olmazmi o kafayi o kadar geriye nasıl atabiliyor anlamıyorum 3-5 dk emmeyle durulur mu yaa 😢
Kmslmsl Perihali yok aslında zorlanıyorum istiyo aç olduğunu biliyorum memeye geliyo sanki gazi varmis gibi kendini cekistiriyo kilo alımıda azaldı bu ay
Ayazege06 Momcnssss 4 aylıkken 7kg 300 gramdı boyu 67 cm di .sadece anne sutu ile besleniyor ek gıdaya yeni geçtik şimdi 6 ay 8 günlük 7 kilo 935 gram boyu 75 cm
Kckbsbeyhn Ayazege06 merhaba 2 ayda 600 gram gibimi aldi az degilmi ek gidaya basladiginiz icinmi acaba
Kmslmsl Asaf-asaf anne sütü mü aliyo sadece memeyi verdiğim an sanki gazi varmis gibi kivraniyo cekincede agliyo sütüm yokmuş gibi hissediyorum artık 😔
Asaf-asaf Kmslmsl aynen sadece anne sütü alıyor aynısı bizde de var zorla sağlıyorum ağzına 2 3 damla sonra çığlık çığla