Pinkmoms Kızım 2,5 yaşında hala ayakta sallıyorum kilo olarak da ağır biraz bacaklarım inanılmaz agırıyor 😞 sallayarak uyumayı naısl bırakabilirim 😔 yardımcı olur musunuz🤲🏻
Cheddar Pinkmoms bugünden itibaren artık masal okuyup yanyana uyuyarak yatacağız diyin. Yanına uzanın saçını ellerini okşayarak uyuması için zaman tanıyın. Başka türlü bıraktırmak zor
Pinkmoms 3MelekAnnesi3 beşikte tamamen oyun haline getiriyor çünkü gün içinde bebeklerini beşiğinde salladığı için yalandan uyumuş numarası yapıyor arkamızı döndüğümüz an uyumadım ki diyo 🥲
3MelekAnnesi3 Pinkmoms bak sen su sıpaya yaa 😂😂resmen oyun etmiş 😊eger ayagınızda uzun süre sallamıyorsanız bırakın o skeil uyusun yerine koyun ama 15 20 30 dk sallıyorsunuz inat edin ve masal okuyarak ya da yanına yatarak deneyin
Pinkmoms 3MelekAnnesi3 sıkıntı orada kısa süreli sallama ile uyumuyor bazen 1 saati bulur bazen en az 30 dakika büyüdüğü için bacaklarım ayaklarım inanılmaz agırmaya başladı . Ama ben yine dediğiniz gibi yapayım masal okuyarak 🥰
3MelekAnnesi3 Pinkmoms ayyy tüh yaa muzur cocuk inşallah alışır kitap okurken uyumaya sizde coook rahat edersiniz dualarım sizinle 😊