Rdk Kızlar bebeğim anne sütü hiç emmedi 20 aylık olucak kahvaltı etmez süt ürünleri meyve sebze et yumurta hiç bişey yemiyor formül mama içmedi 4 aylık ek gıdaya başladık zaten pilav patates dışında bişey yemiyor iştah açıcı bişey önerebilecek biri varmıdır buralarda gerçi iştahı açılsa bile pilavdan başka bişey yermi onuda bilmiyorum gerçi 🙁🙁 aç bıraktım olmadı ağlaya ağlaya mutfaktan çıkmıyor mama diye diye bana gece vakti pilav pişirtip yiyor 13 kilo boyu en son 86 cm falandı normalmi bu çocuk kilolumu onuda bilmiyorum pilavdan korkuyorum sağlıklı beslenmiyor biliyorum ne yapabilirim bi yol gösterin bana nolur
GokturkAlp Rdk kahvaltıda ne yiyor pilav mı? Birde damak tadının değişmesi için, pilavın içine kıyma, tavuk, liğme edilmiş et, nohut, fasülye vs koyarak vermeyi denediniz mi?
Rdk GokturkAlp yok kahvaltıda patates kızartması yiyor vermezsem kahvaltı yapmıyor pilavın içine yemekleri karıştırdığım zaman köfte parçası nohut tavuk kıymalı yemekler vs ağzına aldığı gibi geri çıkarıyor
baybmom Nasıl yani 4 aylıktan beri pilav mı yiyor sadece başka yemek yemiyor mu meyve yemiyor mu köfte tavuk vs
Rdk baybmom 4 aylıkken muz bisküvi elma bunları püre yapıyordum çorbalar falan yiyordu kabak mücver köfte vs hepsini yediriyordum anlamaya başladığı zaman yemek yememeye başladı zorla versem bile ağlatarak agzındakileri çıkarıyo
GokturkAlp Rdk çocuk şuan en sonunda önüne pilav geleceğini biliyor, ne dersek diyelim günün sonunda yine pilav yiyecek