Ezgiaa Selamlar 3 ay 10 günlük kızım var. Melek gibi uslu sakin gazsız sazsız bir 3 ay geçirdik. Gece 9-10 saat kesintisiz uyur. Ama dünden beri bir huysuz sürekli bağırıyor ağlamak da değil ama huzursuz. Mama yemek istemiyor uyumak istemiyor. Atak mı bu sizce? Ne zaman geçer? Herhangi bir hastalık belirtisi yok bu arada.
Gizemmyigit Ezgiaa 4 ay 25 günlük kızım.. aynı şeyleri yaşıyoruz.. geceleri durup durup ağlıyor saat başı uyanıyor hep memede:( çok yoruldm.. gündüzleri en fazla 10 dk oynuyor oyuncaklarıyla
Ayserva Ezgiaa biz de 3. Ayımıza kadar öyleydik çok usluydu aynı sizin gibi başladı tersine döndü her şey şuan 4 ay beş günlük hala devam ediyor 🙄Sürekli kucak ya da oynamak istiyor. Tek başına hayatta durmuyor hemen sıkılıp ağlamaya başlıyor
Nesli1 Ezgiaa benim şu an yaşadığım durum 😞 atak sanırım . Aynı belirtiler bizde de vardı . Bekliyorum bir an önce atlatmayı . Zira hayatımın en kötü günleri diyebilirim
Ezgiaa Ayserva off ya bizde de hep kucak🤦🏻♀️ Yoruluyor insan sürekli kucakta ve gezmek istiyor. Hani alayım kucağıma oturayım desem anında bağırıyor
Ayserva Ezgiaa aynen oturmak yasak oldu gezcek illa insanda yoruluyor sezeryan Doğum yaptım biraz yorulunca belim çok ağrıyor
hlyeylul Ezgiaa atak 40 hafta doğan bir bebekte 14. Haftada başlar 19. Haftada biter tabi bu 4. Ay atağı bundan öncede 12. Haftada var siz atak haftasında mısınız acaba
Ezgiaa hlyeylul Bilmiyorum 40+3te doğdu internetten baktım 14,5 hafta atağı var ve tam da o günlerdeyiz... 5 hafta sürerse yandık
Mert3437 Ezgiaa 29 kasımda mı doğumunuz oldu benimde bebeğim 3ay10 gnlük 3 gün önce benimkide çok huysuzdu son iki gündür iyi maşallah
zelihacakar Ezgiaa 4 ay 2 günlüğüz bu zamana kadar 7-6-5-4 saat kesintisiz uyuduğunu bilirim. Ama 4 ay dedi herşey tersine döndü. Kucakta meme de uyumak istiyor. Gece uykusu 40 dakka 1 saat maksimum 2 saat ve hiç uyumamış gibi gözler cin yoruldum artık. Uyutmak için saatler harcıyorum. Tamam uyudu diyorum. Yatağa koyup odadan çıkmamla başlıyor ağlama :(
Ezgiaa zelihacakar Benimki de uykuya acayip direniyor. Uyudumu uyuyor ama uyutana kadar çatlıyoruz umarım çabuk geçer.
milaseren Ezgiaa bende harika haftalar kitabı var. Ve aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşadım. İştahsız, sıkılgan, uyku düzeni bozulmuş, mızmız bir bebeğe döndü kızım. Şuan 4 ay 10 günlük atlatmayı bekliyorum🤲🏽
Ezgiaa milaseren Ben de takip ediyorum atak haftalarını aslında ama diğerleri hafif geçmişti bu bi değişik.. başka sıkıntısı olmasın da..
Belinayyy milaseren merhaba harika haftalar kitabin da sadece dobemeler vr belirtiler mi yaziyo yoksa kolay atlatabilmemiz icin tüyolar veriyormu ona gore almak istiyorum da