ceylinece SevcanEbrar aptamili benim kızımda hiç sevmedi. Açılmış paketin 3 hafta içinde kullanılması gerekmiş yoksa bozuluyormuş ben direk çöpe attım nolur nolmaz diye. Şimdi hipp kullanıyoruz tavsiye ederim
Brnkrm Gungun yenisi de 55 lira zaten üstelik açılmış paket. İhtiyaç sahibine göndereyim deseniz daha iyi olurdu
SevcanEbrar Brnkrm nerde 55 lira eşim eczaneden 70 liraya almış siz ve sizin gibi bilmeden yargılayanları Allaha havale ediyorum ne kadar kolay dimi bilmeden konuşmak
Brnkrm SevcanEbrar ihtiyaç sahibi olabilirsiniz daha ucuz mamalarda var ayrıca tekrar ediyorum açılmış mamayı satmak çok saçma.
Eymenecemm SevcanEbrar kesinlikle 55 lira değil eşim eczaneden 76 ya alıyor acil almamız gerektiği zamanlarda 💁♀️
Brnkrm SevcanEbrar yoo biliyorum bende aptamil veriyorum bebeğime yargılamıyorum ayrıca. Açılmış mama satılmaz malesef
SevcanEbrar ceylinece bnde yazdıktan sonra çöpe attım zaten niye satıyım diye saçma geldi sonrasında. Bilip bilmeden yorum yapmak çok kolay 🤦🏻♀️
SevcanEbrar Brnkrm konu bebeğim olunca kendime almıyorum en pahalı şey de olsa kızıma feda olsun bn almasam olur diyorum. Banada saçma geldiği için hemen vazgeçtim zaten postta silinmediği için kaldı