Masal2102 Kızlar 1 yaşında bebeklerinize kaç numara ayakkabı aldınız ben 20 aldım doğrumu yaptım bebeğim kız bu arada
Mom0911 Masal2102 ben21 aldım küçük geldi , tekrar 22aldım normal oldu bu sefer. Sıkmıyor rahat rahat giyiyor
Deletedmom_52 Masal2102 deneyerek almanız en doğrusu olmaz mı? Her bebegin ayagı farklıdır, 20 numara başka bebege olur sizin bebeginize olmaz. Ayak büyüklüğü ve ayak yapısına göre deneyip almanız en mantıklısı bence
Furug Masal2102 mezurayla olcerek bulabilirsin 21 22 olur genelde 13 14 cm dir.her bebisin farkli.benim kizim 19 aylik 23 giyiyor biraz koca ayak mesela😅
Masal2102 Deletedmom_52 internetten aldığım için deneme şansım yok 19 numara oluyo şuanda biraz küçük ama 20 tam olur herhalde siye düşündüm aslında
Mavi_ Masal2102 baş parmağının ucudan topuk ucuna kadar ölçün. İnternette o ölçülere göre ayakkabı numarasının kaç olduğunu gösteren tablolar var. Bebek ayakkabı numarası tablosu falan yazarsanız çıkacaktır.
Cheddar Merve-miray alacağınız ayakkabının beden ölçülerinde karşılığı tablo olarak yazıyor eğer yazmıyorsa Googledan da bakabilirsiniz. O aylarda pek hatırlamıyorum kaçtı cm olarak 😊
Mavi_ Merve-miray muhtemelen 18 numaradır ama deneyerek almak daha mantıklı ayak yapısı da önemli bence
Zekimurendebizigorecekmi Masal2102 20 /21 kullanıyoruz biz ama hafif büyük geliyor . Ayağı kaç cm se ona göre alın derim
HonKiPonKiDoNiNo Masal2102 Vallahi demin kargosu geldi, yazlik sandalet aldim 18 ay olcak haziranda 22 numara aldim 🤣 giydirdim buyuk evet ama o zamana kadar cuk olcak insallah.. Fakat suan giydigi spor ayakkabilarin numarasi 20-22 araliginda hep 15 aylik kizim.
Dadam Masal2102 benimki 13 aylık 23 numara giyiyor canım erkek bebek. Normalin dışında ayakları var, sen şöyle yapabilirsin. Parmak ucundan topuğuna kadar ölç kaç cm se, googlesan bak karşılığında denk gelen numara olabilir büyük ihtimalle