Beyzamerterhan Kızlar bebeğimin düzenli uykuları bozuldu. devamlı uyanıyor ve gece 2 saat sallıyorumm, bazen dayanamayıp yanıma alıyorum memede uyuyor, bunu nasıl düzeltebilirim nolur yardım edin bittim resmen
Morfrenk Beyzamerterhan ataktan çıkınca anca canım, kim kime yardım etsin burada hepimiz çıldırıyoruz her gün bir şeye 😂
06082020 Beyzamerterhan bende bebeğim 3 4 aylikken uyku problemleri yüzünden çok stres yaşadım uykusuz kaldım çok zor bi durum bi gece hic unutmam ayağımda sallayıp sonra emziriyodum 8 10 kere yatağına yatırıp tekrar kalkiyodu çok sinir bozucu şuan 8 aylik gecede 2 kere flan kalkıyor
Beyzamerterhan Morfrenk ya hiç sorma dün doktora dedim atak gerçek mi sizce diye hayır dişleri kaşınıyor dur diyor,ee ama biz 4 ay olduğumuz gün bitti bütün uyku🥴
Beyzamerterhan Morfrenk ya 5 te toparlasam ona bile razıyım. İnternette baktım 4. Ay uyku gerilemesi düzelmiyor falan diyor iyice korktum ya hep böyle kalırsa diye😢
06082020 Beyzamerterhan valla uykusuzluktan ölünmeyecegini anne olduktan sonra anladım her gün evin içinde bi gözüm kapalı geziyorum neredeyse çok zormuş anne olmak ama bi gülüşü ömre bedel yaşama sebebim o benim 😊
Morfrenk Beyzamerterhan sen her gününü bu çocuğun stabil Geçicek diye mi bekliyorsun hakikaten ☺️ bebek bu bebeeek 😅