Annemimar Kızlar bebeğim 21 günlük daha öncesinde kakasının rengi hardal sarısı beyaz pütürlükler vardı. Şimdi o beyaz pütürlük yeşilimsi gibi anne sütüyle besleniyor. Sizler de de durum aynı mı
Morfrenk Annemimar tabi zamanla değişecek rengi yeşil ve sarı kaka normaldir korkmayın. Diğer renklerde olursa endişe edin
343423betb Annemimar pütürler sütünüzden bebeğe geçen sindiremediği laktozlar bebeğe bir zararı yokmuş. Anne olmak bir yerde kaka uzmanı olmak demek 🥲 ben her halini çekip doktorumuza atıp üzerine yarım saat konuştuğum günleri biliyorum
06082020 Annemimar Anne sütü ile beslenen bebeğinizin kaka rengi altın sarısı olur. Ancak 4. ayını dolduran bebeğinizin karaciğerden bağırsağa dökülen safra salgısının artmasıyla kakası yeşile dönecektir. Eğer bebeğinizin genel sağlık durumu iyiyse kaka renginin yeşile dönmesi olağandır.
minikko Annemimar Benim bebeğim de 21 günlük sizinkiyle aynı şekilde kaka rengi. Hardal rengi pütürcüklüydü şimdi sarı yeşil yapmaya başladı. Hardal rengi pütürcüklü olması normal zaten yeşilin sebebi de gazdan dolayı yada annenin yediği yeşil yapraklı sebzelerden dolayı oluyormuş.
Morusevenanne Annemimar bizim de aynı. Günümüz de aynı sayılır. ot gibi yeşil dimi normal diye düşünüyorum ben.