canzuu Tsksn-gns-27 bugun labneli omlet yaptım yumurta sarisindan, yogurt veriyorum sade, yumurtayi iyicr haşlayıp veriyorum icine labne lor vs koyuyorum, meyveli yogurt veriyorum tuzsuz peynir tuzsuz zeytin yumurtasına koyuyorum, şimdilik boyle benim de bebegim 6 ay 17 gunluk
minnostospik Tsksn-gns-27 yulaf ezmesini pişiriyorum yarim yumurta sarısı lor peyniri biraz pekmez veriyorum bazı günler muz da veriyorum
Gizem156 canzuu benimde bebegim bugun tam 6 ay 17 gunluk premature oldugu icin biz bugün basladik ek gidaya siz neler verdiniz ilk yardimci olurmusunuz
canzuu Tsksn-gns-27 hepsini ayni ogunde vermiyorum bi gun yumurta sarisi labneli, bi gun yumurta sarisi lorlu, bi gun kendi yaptığım cicibebe icine yogurt sabah ogunu şeklinde veriyorum, hepsini bitiremiyor henuz ama yiyor cogunu şükür
canzuu Gizem156 ilk yogurt verdim probiyotik bagirsaklari zarar gormesin sindirimi kolay olsun diye uzun sure yogurt verdim sabahlari, sonradan yumurtaya gectim çeyrek yumurta sarisiyla baslayip her gun artirarak tama cikardim zaten yumurta tok tutuyor cok besleyici, bi de her gun 2 cay kasigi pekmez veriyorum kan yapsin diye şifa olsun bebelere
canzuu Ayseksii benim bebegim eksi yogurdu sevmedi bence sevmediyse eksi yogurt vermeyin, severek yesin yoğurdu, eger yogurdu sade severse icine her şeyi katarak verdiğinizde yer doktorum bana oyle demisti. Ben buyuyo probiyotik yogurt mayasiyla mayaliyorum baya guzel oluyo yoğurt tavsiye ederim
Gizem156 canzuu ben henüz yogurda baslamadim zaten bugun basladik ek gidaya ilk Havuç verdim yoğurdu evde mayalamam gerekiyor çünkü
canzuu Gizem156 evet ben uc gune bir mayaliyorum günlük sütten, yogurdu hic eksik etmeyin nacizane tavsiyem, probiyotik oldugu icin cok faydalı,pekmez olarak da keçiboynuzu özü kullaniyorum, pekmez değil tam. E bebekten aldim keçiboynuzu özü.