Hsgjllcfgkpfd Kızlar oğlum 1 yaşına yeni girdi.her sabah ne yediricem şaşırıyorum valla.siz neler yapiyosunuz kahvaltı olarak her sabah
iyikianneyim61 Hsgjllcfgkpfd bizimki 15 ayina giricek bend her sabah ne yapsam die şaşırıyorum pankek krep patates tostu karisik omlet bazen yumurta haslayip yanina peynir k.pynir patates kizartmasi koyuyorum ve arada karisim yapiyorum bugun karisim yaptim bir kase dolusu hem daha iyi doyurucu da oluyor
Omertalhaa Hsgjllcfgkpfd patates tostu.omlet cesitleri. zeytin. peynir. labne. Patates kızartması. Haşlama yumurta. Krep. Pankek. Kuymak . Kısacası ben ne yersem hepsinden veriyorum . 14 aylık olucak bu arada oğlum. Birde cevizli muz ve portakal ya da mandalina suyu wazgecilmezi.her sabah mutlaka yer. :)
Blackbird88 Hsgjllcfgkpfd her sabah omletine farklı sebzeler, tarhana vb. ekliyorum. En çok sevdiği balkabaklı tarhanalı ve pırasalı omlet. Yanına hurma, haftada iki üç gün avokado, peynir, zeytin. Gayet doyurucu ve besleyici oluyor.
Htckrkybkr Hsgjllcfgkpfd kendi yediklerimden veriyorum canım. Yumurta peynir tahin pekmez salatalık vb. Zeytin yemiyor sevmiyor. Pankek yaparsam yer ya da omlet.
SerapArven Poncik38 maalesef.omlet pankek gibi pütürlü şeyler yemiyo..karışımı da sevmiyo.tek içtiği tarhana çorbası
SerapArven Papatyaseverr valla istahsiz yanında halt etmiş 😒 3.ayindan beri böyle şu an 12 aylık. İstahsiz bebeklerle kapışır açık ara benim kızım kazanır
Poncik38 SerapArven evet benimki de boyle o yuzden sordum. Bende kahvaltıda corba yapıyorm tarhana en sevdiği
Eytufe SerapArven sizinki en azından tarhana yer beterin beteri var bemmki 7. Aydan beri sadece anne sütü alıyor 10 aylık olcak bı kaç gün sonra 😢
Masalll1 Hsgjllcfgkpfd Ben doğal ev zeytininden kullanıyorum kendi yetiştirip yaptığımiz kabuklarını soyup bi kaç parçaya ayırıp veriyorum üzerinede biraz zeytinyağı nane bi kaç damlada limon kızım limon hastası da 😃 benim kızımda çok iştahsız bi zeytin yiyor diyebilirim 😪