Olric11 Erken değilmi diyenlere doktor kontrolunde kilo gerilemesi. Havuç kabak papates çorba bunlar tamam. Bu ayda Arı mama kullanan varmı veya önerebileceğiniz tarifler mamalar
Poncik38 Olric11 bizde 4aylıkken başladık kilosu gerideydi. Sebze corbası yapıyorum bide kavanoz mama alıyordum sürekli. Muz veriyordum. Ondan sonra alıştıkça farklı farklı seyler vermeye başladım. Ama şimdi olsa o kavanoz mamalar dan 4+ olandan alıoordum.
bburcu Olric11 bütün taşımlarınız bitmemiştir. Bizde başladık 4,5 aylığız 3 gün kuralıyla ilerliyoruz.
Ikra18 Olric11 ben 1 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 su bardağı su ile pişiriyorum içine 3 ölçek formül mama koyuyorum kızım severek yiyiyor hemde tok tutuyor
Betmemo Olric11 ben meyve veriyodum muz elma armut. Dogalda bir irmik alin. Bi tatli kasigi su ile kabartıp icine meyvelerden 1 cesit ekleyin verin. 4 aylik oldugu icin cok cesitte veremezsiniz.
Olric11 Poncik38 marka verebilir misiniz önerebileceğiz felan ilk annelik tecrübem brokoli felan verebilir miyiz doktor serbet alerji olmadığı sürece dedi ama küçük yinede sorma gereği duyuyorum 🤦♀️😞
Poncik38 Olric11 brokoli vermiyodum Google da 8.aydan itibaren yazıyor. Hero baby, bebelac alıyordum. Yani o ayda pek çeşit olmuyordu verebilecgmz. Yemeği öğrendkce çeşitler arttı
Olric11 Poncik38 teşekkür ederim biraz katı olursa su ile açıyor musunuz ☺️ Çok soruyorum ama bilmiyorum 🤦♀️😞
Olric11 bburcu havuç papates kabak bunlarda sıkıntı yok. Elma armut vs bunlarıda 3 gün kurala göremi ☺️ Doktordan detay alamadım oğlum çok ağladı 🤦♀️
bburcu Olric11 evet hepsi 3 gün ☺️ Biz meyvelerden sonra yoğurt, ev yapımı bisküvi , yumurta sarısı deneyeceğiz. Zaten tadımlar bitince bir sonraki kontrole denk geliyor ona göre doktor bir liste daha verecek