Egedeniz Kızlar 3 ay 10 günlük bebeğim grip oldu çok burnu akıyor hiç keyfi yok ne yapmam lazım bi fikri olan varmı doktora da götürücem ama salıya randevu verdiler
Beren Egedeniz serum fızyolajıkle gunde 4 kez ac burnunu sık sık. Yatarken yastık kullan bası yuksek te yatsın bebegın bagrına ve sırtına Bi beze bal ısıtıp sur yapıstr tenıne
S1903 Egedeniz biz de 3 ay 14 günlüğüZ. Grip oldu hafif öksürükle beraber. Dr a gıttık ilaç verdi şurup. Serum fizyolojik yapıyorum günde 2-3 defa.. uyku düzeni şaştı bol bol emziriyorum hatta artık emzik almıyor.
S1903 Egedeniz sadece anne sütü ile beslenmesine rağmen nezle virüsü kapmış. Ateş yok allahtan🙏 Siz de kontrol edin ateşi var mı yok mu oda nemi önemli. Petek üstüne havlu ya da su koyun çok etkili
Egedeniz Beren serum fizyolojik kullanıyorum zaten ama gribi çabuk atlaması için ne yapabilirim balı denerim bu aksam
Egedeniz S1903 benimde aynı şuan ateş yok öksürük yok burnu akıyor hapsuruyor ben sobalı evde oturuyorum sobanın üstünde sürekli kaynayan güģüm var bizde sadece anne sütü alıyoruz ama abisinden geçti icte