yusufumyasemin Metinazat deliğin alt kısmında ama yakın mesafede . doltorda gösterdi şu aşamaları var sizinki bu diyerek en yakını gösterdi
Metinazat yusufumyasemin o zaman hic korklmaniza gerek yok. Merak etmeyin sunnetini yaptirdiktsn sonra keske daha once yaptirsaydik dersinjz. Ama bence baska doktora gidip gösterin. Bizim de yakindi ve 6.5 aylikken yaptilar. Daha surtunmeye baslamadigi icin de rahat olsu cok şükür. Bence geciktirmeyin
zeynepzeze 6 ay ile 1.5 yaş arasında yapılmasını öneriyor doktorlar. Biz 10 aylıkken yaptırmıştık biraz zor bir süreç, cerrah çok önemli birde
yusufumyasemin zeynepzeze ben bir yaşı beklemek iztemiyordum öyleyse tekrar başka doktora gitmekte fayda var , teşekkürler
yusufumyasemin zeynepzeze ya birde ameliyat öncesi aç emzirmeyi uzun bi süre kesilmesi gerekiyor diye okumuştum öyle bişey yapmışmıydınız
yusufumyasemin 23082020 ☺️ normal bebekler pipi ucu görünmüyor üzeri deri ile kapalı oluyor , sünnetli pipiyide biliyoruz hepimiz deri olmuyor pipinin ucunda . bizimki o üst derisi olmadan sünnetli gibi doğdu tabi az bi deri vardı üzerinde ama genel derisi yoktu