Ftmnrhazal 7 aylık kızıma ne yaptıysam suyu içiremedim suluktanda içmiyor kaşıkla verincede içmiyor hep tükürüyor ne yapmam lazım
Ggdefne Ftmnrhazal biraz önce bu konu icin doktorumu aradım 11aylığız bizde pipetli suluk akıtmaz bardak alıştırma bardağı biberon hiç biriyle içmek istemiyor anne sütü veya formül sütten yoğurttan vs su ihtiyacını gideriyordur ne zaman sıkıntı olur bezinde pembe lekeler var ise eğer vücut susuzdur dedi
AnnesininUmutu Ftmnrhazal 8 aylık aynı durumdayız. Dün gece uykuluyken su içirme aklıma geldi. Tam uyanmadan alıp emziriyorum. Belki uykuluyken farkında olmadan içer. Bu konuyu çok kafama takıyorum ben de 😓
elifle Ftmnrhazal tadını sevmemiştir bir damla keçiboynuzu pekmezi damlatın. Renkli türk kahvesi fincanima koyup kaşıkla vermiştim ilgilerini çekiyor kap değişik olunca şimdi eski mama biberonlarini su biberonu yaptım içmek için yarışıyorlar ,sade su.
Morfrenk Ftmnrhazal suyunun içine biraz mandalina suyu sıkın armut suyu sıkın tatlansın hafif renk alsın, tatsız şeylere alışık değiller.
KubrAyhanYigit Benim oğlumda biberondan içmiyor ağzına sıkarak içiriyorum geçenlerde babası su bardağı tuttu napcak diye lokur lokur içti :)
[silindi] Ftmnrhazal oğlumda içmiyordu çay bardağıyla vermeyi denedim o şekilde içiyor biberon çay kaşığıyla falan içmiyor tükürüyor