BurcuKucuk Dorukum öncelikle çok geçmiş olsun. Benim oğlum geçirdi. Kan ve idrar tahlili temiz çıktı doktor ondan sonra 6.hastalık olabilir dedi. 3 gün süren inatçı düşmeyen ateş ( düşer ama hemen tekrar yükselir), bebeklerde iştahsızlık , halsizlik yapabilir. 3.günün sonunda yüzden başlayarak kırmızı döküntü oluşur ve vücuda yayılır bu arada döküntü başlayınca ateş daha yükselmez. Döküntü 7-10 gün kadar sürebilir. Ateş için dönüşümlü olarak 4 saat ara ile calpol ve dolven verebilirsiniz. Ateşi 38-38.5 ve üzeri olursa bebeğinizin ayına göre yarım veya tam fitil koyabilirsiniz. Herhangi bir enfeksiyon gibi olmadığı için başka bir tedavisi yok.
Kardelen12 Dorukum biz geçirdik 2 gün 40 derce 41 derce ateşle geçirdik 3 gün vücudu kırmızı nokta nokta döktü 3 4 güne geçti
OzlemKrtl Aznurr internetten baktım yüksek ateş ve vücut döküntüsü bir haftada tamamen iyileşir yazıyor alttı ay İle iki yaş arası olurmuş
Deletedmom0099 geçmiş olsun, benim kızım geçirdi 3 gün boyunca 37.5-39 arası ateş oldu, 4. gün tamamen ateş geçti, vücudunda baya kabarıklık oldu. kendi kendine geçti onlarda 3 gün sonra. ilaç kullanılmıyor sadece calpol ve fitil verdik