leylzd Arkadaşlar merhabalar. Rica etsem 8 aylık bebeğinizin günlük menüsünü ve ya hangi yemekleri verdiğinizi yaza bilirmisiniz? ben bebeğime bir kaç kez çorbalar yaptım, ama sevmiyor yemek istemiyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum hiç😐
VERA19 leylzd Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
Keremikoom Brokoli ve armut u buhar da haşlayıp karıştırıp veriyorum güzel oluyor bizimkide herşeyi bayılarak yemiyorlar tabi ama az çok yediriyorum bir şekilde
Pitpitbebe Ben kahvaltıda yulafı haşlayıp muz karıştırıyorum. Akşama da çorba yerine direkt sebzeleri haşlayıp eline vermeye çalışıyorum. Yemezse de hemen ezip zeytinyağı ekleyip kaşıkla veriyorum. Bir de yoğurt veriyorum akşama. Bazen hiç yemiyor o zamanlar elmayı cam rendeyle rendeliyorum meyve süzgeciyle veriyorum onu emiyor hem dişini kaşıyor 😀 Doktoru hala tadım aşamasında karnını doyurmaya çalışma yediği kadar yesin yemezse de takılma emzir dedi ben de öyle yapıyorum çok da iştahlı bir bebek değil o yüzden bu tavsiye iyi geldi bana.