AygulSina Kizlar bebekleri yaz aylarinda gece yatarken nasil giydiriceksiniz? Aklima takildi. Mesela bir zibin bir uyku tulume yeter mi?
Deletedmom277 AygulSina yaz aylarında uyku tulumu giydirmem tabi. Yaz bebeği kızım doğduktan 20 gün sonra kısa kol tek zıbınla yattı. Yazın çok sıcak oluyor
Mehtaptvz AygulSina kizim nisanda dogdu yazin o sicakta bi zibinla yatti sadece cogu kez isilik olmamasi icin 😊
Deletedmom277 AygulSina yok canım yazın çok sıcak terliyorlar. Annemler ilk doğduğunda uzun kollu tulum altına kısa kollu giydirdiler çocuk isilik oldu. Zamanı gelince anlarsınız. Üzerine ince müslin örtü örtersiniz yeterli geliyor
Mehtaptvz AygulSina örtü örten bi bebeginiz varsa tabiki örtün 😊benim kizim örtü turevi sevmrdigi icin kullanmadik bi sikintida yasamadim cami pencereyi ustune acip uyutmadiktan sonra yaz sicaginda usutmedi cok şükür
AygulSina Mehtaptvz hem sever hem sevmez orta bisey bizimkisi uyuma asamasindaysa ortmiceksin ustunu uyuduktan sknra sıkıntı yok ben genelde uyuduktan bir yarim saat sonra ortuyorum ustunu ki usumesin gece uykusunda zaten uyku tulumu kulaniyoruz
NrYlmzTsr Agustosda dogdu, eylulun belli zamanina kadar tek zibinla durdu, uzerine de muslin ortuyordum.yazin yine aynisini yaparim