Yahmir Mammamiya bakın zaten bebekler yetişkinlere göre 38 dereceye kadar ateş yükseltebilir 38 dereceye kadar normalmiş 38 üstü normal değilmiş eğer içiniz rahat etmiyorsa siz bilirsiniz ama bu kadar telaşlanmaya gerek yok bence
HonKiPonKiDoNiNo Aylin96 Hemşire dogru soyluyor, ates olmadan surup verilmez cunku..Ortada birsey yokken cocuga ilac yuklemek cok mantikli degil ayrica ates cikacaksa cikacaktir onu icte oldurmek cikmadan surup vermek dogru degil.
Aylin96 HonKiPonKiDoNiNo benim görümcemde hemşirelik yaptı 3 tane çocuğu var en küçüğü 11 aylık o bile aşı sonrası verdi hep şurup ateşi çıkmadan çevremdeki herkez aynısını yaptı ve herkezde aynı şeyi söyledi bizde ateş sorunu yaşamadık hiç hemen verdiğimiz için şükür.
HonKiPonKiDoNiNo Mammamiya Sakin olun oncelikle vesveseye hic gerek yok, 38 ustu olursa eger 1 cay kasigi calpol verebilirsiniz 🌺
Seymaplyrl Mammamiya bizde bugün ikinci ay aşısını olduk hemşire aşıdan sonra bir çay kaşığı akşam da bir çay kaşığı calpol ver dedi aşıdan sonra verdim şükür şimdilik sıkıntısı yok bende yalnızım eşim geceye kadar çalışıyor sizin gibi tedirginim de biraz
Mammamiya Seymaplyrl benim eşim yarın akşama doğru gelecek 🥺aynı durumdayız sizinle ben şurup vermedim
Mariposa Mammamiya genel durumu iyiyse panik yapma ılık su ve temiz tülbent ile kompres yap kol ve bacak eklemlerine alnina yavaş yavaş . Su ılık olsun ozelikle. Endişelenecek bir ateş değil. Korkma hic