Eliffffffffffff Bir sitede bu markayı buldum. Yenidoğan aparatıyla beraber satılıyor. Kullananlar önerir misiniz? Fiyatı da 210 tl. Yenidoğan aparatı kullanışlı mı? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Adeviyee Eliffffffffffff ben her yöne modelini aldım canım onda yastık var ben Yenidoğanken kullanmadım ama çok kullanan oluyor tavsiyem her yöne al benim bebeğim bana dönük asla durmuyor hep dışa dönük kullanıyorum
Ela912 Eliffffffffffff 5 6 ay önce trendyol indiriminden 170e almıştım doğduğundan beri kullanıyoruz içinde uyumayı çok seviyor 3 aylık şu an bel sırt ağrısı vs yapmıyor, her yöne modelini doktorum tavsiye etmedi bebeğin çok fazla uyarana maruz bırakılmasını istemeyiz dedi
Cheddar Eliffffffffffff ben 1 yıl kullandım aktif olarak kızım içinde durmayı çok severdi şimdi de durur ama çok ağırlaştı dayanamıyorum 😅 yenidoğan aparatyla beraber 1aylıkken kullanmıştım ilk
Eliffffffffffff Adeviyee Bir de her yöne 360 derece modelinde ayrıca yenidoğan aparatı almak gerekiyor mu?
Eliffffffffffff Ela912 Ben de şimdilik bana dönük kullanmak istiyorum ama ileride ne yaparım bilmiyorum. Hep kucak istediği için işlerimi halletmek için alacam. Yenidoğan aparatı kullanışlı mı, içinde sıkışıyor mu
BaraninAnnesi Eliffffffffffff dolapta canım. Oğlum sevmedi o yüzden. Alacaksan ikinci el almanı tavsiye ederim
Eliffffffffffff Cheddar Fotoğraflarda yenidoğan aparatı pek kullanışlı durmuyor tereddüt ettim. Sanki beli rahat değil gibi. Siz rahat ettiniz mi aparatla
Cheddar Eliffffffffffff dediğim gibi aparatla beraber 1aylıkken başladım. Kundak gibi oluyor altta yastığı var o şekilde kullanıyorsunuz
masalcik Eliffffffffffff ben aldım gayet güzeldi fakat benim kızım kanguru içinde durmayı sevmedi O yüzden iade ettim -