PrensinAnnesi2021 Bebeğime 40 çıktığında ultrasonda bakıldı. Alfa 58 dereceymiş , 60 ustu olması gerekiyormus. Simdi 3. Ay bitiminde tekrar gelin ultrasona dendi. Kendiliğinden de geçebiliyormuş. Sizce 58 derece kendigilinden geçer mi ? Diğer değerler normal
urazinannesiii PrensinAnnesi2021 bizim de bi değer 58 çıkmıştı doktor bir ay çift bez kullanın geçer dedi bende 1 ay kullandım sonra kontrole gittik düzelmişti canım. Size çift bez falan dediler mi
Anneyim_12 PrensinAnnesi2021 bizdede aynı sorun vardı doktor bir ay boyunca çift bez tak dedi, bir ay aralıksız taktım ve bir ay sonra kontorole gititğimde düzelmişti alalha şükür senin kininde geçer heöen inşallah
PrensinAnnesi2021 urazinannesiii hayır söylemedi cift bezi. Geçecektir 58 derece dedi ama umarım geçmiştir korkuyorum cidden. Sizin geçmiş çok sevindim. İlk kontrolüne kac gunlukken gitmiştiniz? Kemikler gelişmeye devam ediyormuş 3 aya kadar sanırım
urazinannesiii PrensinAnnesi2021 korkmayın geçer inşallah. Biz de 1 ay 20 günlükken gitmiştik canım sonra da 3.aya yakındı gittiğimiz de geçmişti tamamen. Evet bize de öyle dedi doktor 3 aya kadar gelişim devam eder dedi
PrensinAnnesi2021 Anneyim_12 insallah , çok sağolun 🙏🏻 Sizinki kaç dereceydi hatirliyormusunuz? Ne zaman gitmistiniz ilk kontrole?