Sibellamom Merhabalar Emzirme rutininiz nasıl Sağma yapıyor musunuz kaç cc çıkıyor ben 15dk sağ 15dk sol sağdığımda 10 cc geliyor 13. Günümüz üzülmeye başladım :(
sedasnglr93 Sibellamom 6günlük anneyim henüz kuzum sakin olalım bence üzülme bebişlerimiz büyüdükçe her şey yoluna girer ❤️ 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum şimdi kalktım uyandırdım ☺️
Bebegimm42 Sibellamom cnm merhaba benim bebeğim 4 aylık kız sakın üzülme bsn sağmak la çocuğun emmesi aynı değil benim. Bazen 20 bile çıkmazfu ama bebeğine yetigo sukur sakın emzirmeye bırakma den bol bol emzir
Bebegimm42 Sibellamom çocuk ne zaman isterse ver memeyi ilk. Zamanlar 30 dk da memede kalabilir 45 dakika da
sedasnglr93 Sibellamom doktorum 20 dk bir gögüs 20 dk bir gögüs toplam 40 dk dedi. Zaten bunu 20 dk full ememez çenesi yorulacaktır sen 20dakika tut bunun 10 dk aktif olur zaten dedi doğumdan beri bu şekilde gidiyoruz
Bebeque16 35 günlük anneyim bebeğim başta biberona alıştı emmedi, çok az çıkardı pompayla 20 cc 30 cc. Daha yeni artıyor 80 90 oldu sagdigimda çıkan bebek de emmeye başladı. Yoluna girer stres yapmayın