1kucuk_ask Kızlar merhaba 19 aylık olduk ama memeyı bırakmadı gecelerı sıkı yedırıyorum gelmesın dıe ama nafıle yınede meme ıstıyo bıberonla sut verıyorum asla ıcmıo memeyı emene kadar aglıyor ne yapmalıyım nasıl bırakıcak tskler
1ana1evlat 1kucuk_ask bende burda bekliyim çok bağımlı bir tabak yemek yese yinede içer o sütü birde tek göğüs çok olmadığından uzun süre duruyor hatta bazen keyfe döndürüyor 18-24 ay meme bağımlılığın en arttığı dönemmiş tamam bekliyim diyorum ama bu seferde kafamda birşeyler sürmeden tiksindirmeden nasıl yapıcam bilmiyorum umarım tecrübeli anneler yardımcı olur
birkizbirerkekannesii 1kucuk_ask 5 gün oldu keseli şuan öyle bi psikolojideyimki meme verdiğim ilk güne lanet ediyorum
aselimbalkizim birkizbirerkekannesii çok büyük zorluklar yaşıyosun kimbilir anlayamam ama nolur öyle deme😞 anne sütü gibi mucize var mı inşallah geçecek eninde sonunda çok huysuzluk yapıyor sanırım meme istediği için
birkizbirerkekannesii aselimbalkizim gecenin bi saati uyanıyo asla ama asla sakinleşmiyo hiç bişekilde sakinleştiremiyorum dün gece 1 de uyandı 4 de uyudu
Masal2102 Bende bekliyim burda 13 aylık kızım gecede 10 kere kalkıyo memeyle tekrar uyuyo artık iyce sıyırdım sanki aç delirecem ya
aselimbalkizim birkizbirerkekannesii inşallah alışacak annesi hangi dönemi kolay oluyor ki ben de çok zor bırakmışım ama o da anneye bağlılıktan hep okula başladın versem emerdin diyodu annem sabredin inşallah akıl verecek kişi ben değilim kimbilir nasıl yaşayacağız, çok kötüyken ağzınızdan çıkmıştır ama sadece lanet etmeyin demek istemiştim bizden başka kimleri var🙏🏼