Es-esm Bugün menenjit asimizi olduk ,bexsero Dr ateş vs yapar dedi tamam ama bebeğim daha 3 aylık biraz önce açıktı uyandı Allah’ım nasıl ağlıyor ağrida yapıyor sanırım ..tavsiyeye ihtiyacik var bu aşı sonrası deneyimler
Yagmrada Merhaba canım bizde 3 aylıkken yaptırdık rota aşısıyla aynı anda oldu ilk dozu sadece uyku yapmıştı onun harcinde bir sorun olmadı ateşi de çıkmadı rahat atlattık ama ikinci dozu bizi mahvetti sabaha kadar basında bekledim ateşi 38 den aşağı inmedi maalesef ama ertesi gün hic bir sorun olmadı çok şükür atlattık hemen yapılacak pek bir şey yok. Ateşini ölç sık sık ve doktorunla iletişim halindr ol ateşi hakkın da. Onun haricinde sürekli uyku yapar. Ama için rahat olsun yani her aşının yan etkisinde olduğu gibi sadece ateşi cıktı o kadar.
Fatmabkdmr Canım bizde ilk doz 3. Ayda oldu ateşlendi ve uykus yaptı . sadece zıbın Bıraktım üstünde ateşini sık sık kontrol ettim 4 saat ara ile calpol verdim dr danışarak ama sabaha kadar uyumadım. Bizde kusunca rahatladı öyle düştü ateşi. 2. Dozda da ateş oldu gece 4 gibi kustu fışkırır tarzda sonra düştü ateşi uyudu. 7 aya girdiğimizde de 3. Dozu yaptırıcam
Yagmrada Fatmabkdmr bende 8 saat arayla vermiştim ilacı doktorumuz öyle demişti 3 kez ver aralarında 8 saat olsun diye.
Fatmabkdmr Yagmrada bi çay kaşığı veriyordum. Sizde ölçü neydi ? Hem dr muz öyle dedi hemde kendi arkadaşım var dr o da öyle dedi
Yagmrada Fatmabkdmr ben direk içinde ki kaşıkla 2.5 ml di sanırım yanlış hatırlamıyorsam öyle verdim ama sana doktorun ne derse onu yap. Herkesim bünyesi farklı ☺️