Busraebrar Kızlar bebeğim bugun 5 aylık oldu ama tam dönemiyor normal mi bu durum biraz canımı sıkıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Yaseminakkoyunk1 Busraebrar 8 gün Sonra 6 aylık olacak kızım ama yarım dönmeden ilerisine gidemiyor arkadaşımın çocuğu sözde emekliyor oladabilie görmedim ama her bebek farklıdır tıpkı her hamilelik ve doğumun olduğu gibi
Lilav21 Busraebrar 6.5 aylık hala dönmüyor yüz üstü yatmaktan nefret ediyor,6. Ay kontrolünde doktora sordum normal dedi eğer kilosuda biraz fazlasıyla daha geç döner 😊
Asliark Busraebrar bir bakmışsın dönmeye başlamış canim 5 bcuk aylıkta dönmeye başladi benim kızım 5 güne 6 aylik olucaz yavas yavas sizinkide baslar bebekten bebege degisiklik gösterir korkulcak bir sey yok ben simdi tek birakamiyorum aninda dönüyo ögrendi ya artk 😁
Busraebrar Lilav21 Aynı benimki yüz üstü koyunca ağlamaya başlıyor 🥴 düşünüyorum bu kız nasıl dönecek sevmiyor ki 😅
Busraebrar Asliark yüz üstü yatırıyor musunuz ben yüz üstü yatıyorum 5 dk olmadan ağlamaya başlıyor 🥴
Tugcemelismehmet Busraebrar 4 ay 22 günlük oğlum asla dönmüyo bi çabasıda yok😅 ben yan yatırıyorum ozaman bişeyler çabalar gibi oluyo ama yok😄 bide çok donuk bi bebek hareketli değil fazla onada bağlıyorum🤍
Asliark Busraebrar evet cok önce yapmaya başladim önüne oyuncaklar koyarak yüz üstü bırakiyodm ulasmaya cabaliyodu sonra sirt ustu koyuyodm zmanla kendi dönmeye basladi oyuncaklarla beraber sizde yanina uzanin belki oyle aglamaz
Lilav21 Busraebrar egzersiz yaptırın çok sıkmadan öyle yapıyorum ama sevmeyecek sanırım oturmayı seviyor
Denisskaratas Busraebrar hiç korkma her bebek farklı bndr kafama çok takmıştım benm bebegimde hareketleri hep geç oldu
Tuba Busraebrar her bebeğin gelişimi farklıdır. Büyük oğlum 2,5 aylıkken dönmeye başladı, küçük oğlum ise 5,5 aylıkken başladı. Sıkmayın canınızı. Bol bol karın üstü koyun🙏🏼
Busraebrar Tuba Gün içerisinde koymaya çalışıyorum ama benim kız mızmız 5 dk zor dayanıyor ağlamaya başlıyor 🥴
bikerem Busraebrar hr bebek farkli oluyor ama gec degil. Benim oglum da 8 ekim dogumlu. Bir gun pat diye bi dondu donus o dönüş karninin üstünde istedigi yone ya da sirtustu yuzustu donuyor. Hic cabasi yoktu bir kere yapti gerisi geldi