Yagmurkara 4 aylık kızım var 2 gündür hem mama hem meme reddi yaşıyoruz beslenme bozukluğu var doktora gittik bugün doktor ağzında aft olduğunu söyledi sprey verdi. bu durumu yaşayan var mı ne kadar sürede geçti çok sancılı bir dönem 😔 yorumlarınızı bekliyorum
Fatma69 Yagmurkara bizde o dönemde yaşadık hiç Bi şekildr mama içmiyor du enjektörle sıkıyorduk ilaç verdi, 3, 4 güne toparladı , mikostatin vermiş ti, ayrıca karbonatla da temizliyor duk
Defnemm22 Yagmurkara ben diş hekimi asistanıyım aft için yapılacak pek bişey yok malesef doktorum şöyle söyler ilaç alsan 4 günde almasan 5 günde geçer yani işe yaramıyor kısa sürede geçiyor
Aycan5454 Yagmurkara ya küçükmüş allah şifa versin benim de olmuştu daha önce çok ağrılı acılı birşey insanın hiç birşey yiyip içesi gelmiyor maalesef ben sumak kaynatıp gargara yapmıştım ertesi gün geçmişti 4 aylık bebeğe ne yapılır bilemedim umarım biran önce geçer
Yagmurkara Aycan5454 inşallah ☹️ Biz büyükler dayanamıyoruz daha çok küçük ne yapılır bilmiyorum sprey verdi bu akşam doktoru umarım hızlı bir şekilde geçer yemiyor kilo kaybı olacak diye de korkuyorum çok ağlıyor hatta o kadar ağlıyor ki sesi kısıldı ☹️