ABetul Kizimin vucudu ara ara kirmizi noktalar cikiyoo.2 defa doktora gittik alerji dediler kan tahlilleri temiz. Suanda da karin bolgesimde var ve cildi cok kuru. Muatelanin stelatopia krem mustela önerdiler.balm ve cream seklinde iki tur var.hangisi kullanisli ve baska marka onerir misinz.kizarikliklar gecince de devam ediyormuyux.
Zekimurendebizigorecekmi ABetul Biz musteşa kullandık canım bir daha olmadı çok şükür ama herşeyine dikkat ettik deterjanı , ütüsü , şampuanı , kremi , yağı hepsi
kaganege ABetul bizim yüzümüzde kızarıklık kuruluk egzama tarzı durum söz konusuydu sürekli yineliyordu krem formda olanınıkullanılmaya başladık çok şükür geçirdi gibi 🙏😊
Dogudabirogretmen ABetul mustelanın sitesinde yazıyor bakmak isterseniz, vücut için var yüz için bir de balm var hepsinin kullanım alanları var ona göre karar verin. Ben de sipariş verdim ama henüz gelmedi bizde de egzama var
MihraKus Deri testi yaptırdınız mı peki . Biz mustela şampuan ve losyon kullanıyoruz mesela alerji testlerimiz temiz çıktı ama kuruluğa iyi geliyor mustela
ABetul MihraKus daha 4 aylik.doktorum deri testinde 3 yasa kadar güvenilir sonuc vermiyor dedi.kan tahlili yapti.içten gelen bir alerji yok.kan da çıksaydi bizi alerji bölumune sevk edicekti.4 ayda bu 3. Kizarmalar.
MihraKus ABetul 8. Aydan itibaren testler yapılıyor diye biliyorum. Evet 40 maddelik deri testi yapılıyor orada olmayan çok başka bir madde ye olabilir alerjisi bize en son kortizonlu krem verildi 1 hafta kullandık isilik tarxı benim kızımınkiler biraz geçti diyebilirim
GramPozitifBakteri ABetul 3 yaş çok geç değil mi? 17 aylık kızıma yaptırdık deri testi ileri derecede alerji çıktı bence bi doktora daha danışın.O mustelanın da krem şeklinde olanını kullandım bitti gerçi ama güzeldi.Banyolardan sonra tam kurumadan sürersen daha etkili oluyormuş doktor öyle demişti.
Berenikomm ABetul merhaba denk geldim postıuza benim kızımda aynı durumda geçti mi peki ne durumda şuan yüzü
ABetul MihraKus bnm kiziminkilerde isilik gibi ve bir bolgede oliyor geciyor.hassas cildi varr.mustelayi denicem.👍
Adayildiz ABetul atopik dermatit var bizdede hem kızımda hem bende Bioderma kullanmaya başladık atopik sampuan duş jeli ve kremini baya iyi geldi