EymenTaham İyi akşamlar bayanlar tam 2 aydır regli olmuyorum doktorum Tarlusal ilaç verdi oda bugün bitti o ilaçı kullandıktan kaç gün sonra regli olabilirim acaba kullanan var mı ?
Arifeeee EymenTaham tam hatırlamıyorum ama ilaçtan 3-4 gün sonra olunuyor galiba. Bende kullandım ama ben kullanmaya başladım 3 tane kullandım regl oldum.
Synmannesi Doğumdan yaptıktan sonra mı 2 ay canım adet olmuyorsun emziriyor musun bende bir kere adet oldum bir ayı geçti 2 ci adet olmadım korkuyorum ben emzirmiyorum canım
Sayka Synmannesi canım bende doğumdan 2ay sonra regl oldum. Şimdi olmadım. Eşim dün test aldı yaptım tek çiz de ama yine korkuyorum. Daha bebeğim üç aylık
Synmannesi Sayka ya benim bebeğim de çok küçük emziriyorsan 1 sene kadar normal diyorlar ben emzirmiyorum da :(
melkhasn Benim de oğlum 4 aylık nisanda 5 olucak bende henüz adet olmadım test yaptım tek çizgi çıktı
Sayka Synmannesi Aslında ben ilişkiden sonra. Ertes72 hapı kulandım. Ondan 4gün sonra regl oldum. Şimdi regl zamanım geçti ondan korkuyorum. Belki de ilac yapmıştır aklımda deli sorular var
Arifeeee EymenTaham ben tarlusali evlenmeden önce kullanmıştım. Bu ay benim de gecikti ama yaklaşık 2 hafta. Havalardan ve emzirmeden kaynaklı bence de
Synmannesi Sayka hala olmadın mı canım bende ya böyle gidersem kesin hamileyim herhalde belli de olmaz tabi :/
EymenTaham Arifeeee belki de havalardan ve emzirmeden bende evlenmeden önce kullanmıştım şimdi oğlum 20 aylık kullandım bakalım işe yarayacak mı