Agg0207 Funnymom sakinleşmesinde çok fayda sagladı özellikle dılarıdaykn dışarı çıktıgımda çok aglardı şimdi uyuyo bakınıyo emzik agzundaykn 2saat yürüyüş yaptm dün hatta onunla ama uykudayken emmek için birşey arıyo o kötü işte eskiden hiç uyanmadan uyurdu ben emzirip yatagına koyardım şimdi elini agzına sokmaya çalışıyo uyurken bile emzik veriyorm düşürüyo ama genede uyuyo yani zaten gece uyku sorunumuz yok bizim şimdilik gece 8-9 gibi yatıp sabah 8-9 gibi kalkıyoruz
Beneka Agg0207 sorma benimkide ayni oyleydi emzigine destek koy fazla bastirmadan battanesinin kenarini destek yapabilirsin ben öyle yaptim sonra tutmayi ogreniyor canim zaten
Agg0207 Beneka bende öyle yapıcam artık emzik düşüyo elinidr denk getiremiyo agzına bu kez uyanmaya çalışıyor
Gamze22 Agg0207 canım ben de o emziği kullanıyorum benim de bebeğim üç aylık ve dediğin gibi elini ağzına götürmeye çalışıyo fakat benimki emziği emiyor istemediği zaman atıyor ya da karnı acıktıysa emmek için atıyor oradan anlıyorum acıktığını bence seninki de öyle olabilir ama en baştan beri atıyosa belki de emzik istemiyodur Bazı bebekler sevmiyorlar ya
Gamze22 Agg0207çok pardon benimki onlardan değilmiş şu gece parlayanlar varya bentim onlardanmış senin kullandıkların biraz Bebek için büyük ve ağır gibi geliyo bana o yüZden hiç almadım ama kullanan varsa onlar da yazarlar zaten
Milakizim Aselzade bizim kız o emziği tutamıyor ya bugün doktora da sordum damak yapısı düzgün dedi emzik damağında bişey varmış gibi cıkıyor sizin öyle bi sorununuz oldu mu hiç
Aselzade Milakizim öyle bisey olmadı yani bilmiyorum emziği veriyodum çekiyodu çekiyodu düşüyodu ağzından, ama atmıyodu emmek istiyodu tsm bilmediği için düşürüyodu, zamanla zamanla daha uzun tutmaya basladı sonra iyice güclendi zaten 😊
Mom06 Agg0207 zaten saatlerce emmiyolar canm çeneleri yoruluyo emziği düşürünce ellerini iki yana indir elinle tut salla geri dalar uykuya
Ayseymen Benim oğlan 4 aylık oldu avent filan denemedik pahalı bize göre ama hem damaklı hem yuvarlak uçlu denedik almadı geviyor sanki tutamıyor çok sık tutunca ağzına öğürüyor