Linamommg Kızar pazartesı ası olcak bebegım ıkıncı dozunu yanı karma asısıının ıkıncı ayda vuruldugu kac gun once banyo yapmam lazımdı bide ates oluyomu ıkkncı doZda ve kolu kızarık onunusrune nasıl bıdaha ası olcak ya ☹️
irva Linamommg Banyo yapabilir verem aşısı olmadığı için.Bebekten bebeğe göre değişiyor ateş konusu.Biz de sadece huysuzluk oldu o kadar
Balin_annesi Linamommg ateş her bebekte olmuyor bizde de olmadı şükürler olsun fakat aşırı huysuzluk oluyor hiç durmadı 2 gün. Geçiyor sonra annesi merak etme sağlığı için sonuçta 😊
Aayyss Linamommg biz de üç gün önce olduk 4.ay aşımızı. Sağ ve sol bacaktan yapıyorlar. İlkinde ateş olmamasına rağmen çok huysuzdu. Fakat bunda ateş yaptı. Diğer annelerin de dediği gibi her bebekte farklı reaksiyon gösteriyor. Akışına bırakın ve rahat olun 😇
Linamommg Balin_annesi bızdede ates olmadı umarım olmaz bundada koldan ıkı bacaktan yıne aynı degılmı kuzum vurulcak asısını
Lisa3349 Linamommg Bizde 2 gün önce olduk bizde 2. Ay aşısıda ateş yaptı buda yaptı ve çok huzursuz oldu burnumdan geldi inan bugun kendine geldi şükür uyku uyuyamıyordu .İlk aşıda yapmadıysa yapmaz ateş .
Adedul Linamommg valla bizim ateş ve baya ağlaması oldu. Tavsiyem günün erken bi saati yaptırın aşıyı ki öğlene kadar bi sıkıntı olursa dr a götürebilirisniz. Bizim aşılarımız genelde olaylı oluyor o yüzden sabah 9 da yaptırtıyorum ki bana zaman kalsın. Öyle çözdüm.
Sedevilniz Bizdemiki saate gidicez aşı olmaya ilkinde ateş olmadı inşallah bunuda öyle atlatırız. Şans dileyin kızlar
Sonsuzmutluluk Linamommg pazartesi yapıldı kızıma öğlen yapıldı akşama doğru huysuz oldu muhmetelen ağrısı vardı bende yarım fitil verdim ateş yapmadı huzırsuzluk oldu oda aşı yerleri acıdı sanırım fitilden sonra rahatladı.bir gün önce yıkamıştım.doktor 1 gün sonra banyo yapabilir dedi
ebru35 Linamommg Linamommg dün aşı olduk ilk asıda ates olmadı ama bunda hala yanıyor surup verıyorum 4saatte 1bugun gececegını soyledı hemsıre ınsallah
Sonsuzmutluluk Linamommg ben aşılarını doğumdan beri takipli olduğu doktora yaptırıyorum.o 8 kilo altı bebeklere fitil öneriyo yarım olarak aşı sonrası ateş ve ağrı için