Regen Merhaba. Üzerimde bir halsizlik var, kemiklerim dahi ağrıyor. Minoset içtim dün gece ama hala geçmedi hasta olacağım belli. Emzirdiğim için oğluma bulaştıracağım diye korkuyorum. Önerileriniz var mı? Özellikle bir an önce toparlanmam için? 😞
Mmbd Regen sicak su bir Cay kasigi toz zencefil biraz da bal ilk ictiginde terletiyor ama sonra diriltiyor bide limon yiyin o da Iyi gelir
AygulSina Regen eger ki hasta olursan ki insallah olmazsin maske takarsin evde bebeginide korumak amacli ozaman bulasma olasiligi duser. Ben hasta olucagimi anladigim zaman papatya cayi iciyodum balli sık sık bide baya sicak gecmis olsun
Duru91 Regen ballı zencefil çok iyi geliyor macun gibi yap ye özellikle sabahları aç karnına bide maskeyle dolaş evde canım allahın izniyle bir şey olmaz
Asel01 Balın içine Zencefil karabiber karıştırıp sabah akşam birer tatlı kaşığı yemiştim ben. birde bebeğe zarar vermeyen bitki çaylarından icebilirsin, iyi geliyor
Asel01 Regen ewt bana iyi gelmişti hatta eşim hastayken onada yapmıştım o da çok iyi geldiğini söylemişti
busrasolak Ben de bol limonlu ıhlamur ve taze sıkılmış portakal suyuyla hasta olmak üzereyken engelledim deneyebilirsiniz
Aytenesn Regen limon, kivi, portakal, greyfurt ve mandalin. Suyunu sıkın içine bi kaç kaçık bal koyun. Direkt olarak engelliyor ben hep öyle yapıyordum
AygulSina Regen hic bilmiyorum ki hamile iken icerdim ben yasak degildi doktorum izin vermisti ama emzirir iken bilmiyorum malesef