Busra_18 Kızlar bebegım cok zayıf mama kullanmayı düşünüyorum bebegi zayıf olupta mamayla kilo alan varmı?
SinemB Busra_18 benimki de aşırı zayıf mamalar erki etmedi daha doğrusu mama asla sevmedi içmedi doktor raporlu kalorili mama yazdı nutricia infatrini kilo alımı aşırı düşük ise doktor bunu reçete ile yazabilir
Busra_18 Giizz evet doktor söylüyor mamaya baslamak istiyorum ama hangisine baslamam gerek karar veremedim
FerihaNerde Kilolu bebek sağlıklı bebek değildir. Boyu baş çevresi gelişimi, becerileri ayına uyumluysa kilosunu sorun etmeyin bence. Benimkinin de boyu kısa) 😀
Aysentrn SinemB onun için ücret ödediniz mı acaba bize de doktorumuz rapor yazdı ama eczanede 45adef icin 110 lira aldılar
SinemB Busra_18 sünnet oldu çok hastalandı bide iştahsızdı bu ay kullanmaya başladık işe yarayıp yaramadığı diğer ay belli olur
Emirinannesimrvdll Elifunal tam tersi değil mi günde en az 5 6 kez kakasını yapması doyduğu anlamına gelmiyor mu
NSZA2020 Busra_18 1 aylık kontrolde az kilo almıştı bebelac gold önerdi doktor ondan sonra kilo aldı şükür
Halehazalatila bebeğim kabız 2 gündür ne yapmalıyım bir öneriniz varmı siz yaşadınız mı kabızlık aptamil prematil kullanıyorduk bugün bitti hipp aldık onu deneyeceğiz ama kabızlığı nasıl geçer ağlıyor yavrum 😓
Halehazalatila Betulnur işe yarıyor mu 3 saat önce yarım çay kaşığı zeytinyağ içirdim hala yapmadı çünkü 😓😓
Busra_18 Halehazalatila biraz eski bi taktik olcak ama basıma geldi denemek zorunda kaldım ve sasırarak izledim poposuna sırıngayla cok az pekmez enjekte edebilirsin anında cıkartıyo ve sonra kabızlık problemı gecmıs oluyo istersen bi dene 👍😄
Alminay23 Halehazalatila zeytinyağını ben devamli veriyorum 90 cc ye 3 çay kaşığı koyuyrm günlük 1 çay kaşığı iciriyorum Herkzde fitile alıştırma dedi kayinvalidemde bugün sabun koydu 🤔😏