Prensannemm Hanımlar doğum yapalı 3 buçuk ay oldu bir kere adet oldum olmadım daha olursam taktırmaya düşünüyorum aciyo mu korumasi güvenli mi çok korkuyorum başka korunma yöntemleri soylermisiniz emziriyorum 😊
Mayisannesi34 Prensannemm en garanti koruma ilişkiye girmemek bacım 😅😅 spiral ile hamile kalanlarda duymuştum 😬
monumis Prensannemm benim doktorum 40ımız çıktığında takalım 2 yıl gebelik yasak demişti, ama tabi ben kaçtım. Taktıran arkadaşım hiç acımadığını söyledi 😬
Zeynoodila Prensannemm adet olmayı beklemenize gerek yok kan testi yaptırıp gebelik olmadıgını gsterırsenız hmn takarlar cok basıt bur işlem 5 dk sürmüyor acı falanda olmuyor Bn taktıralı 8 ay oldu memnunum
Prensannemm Zeynoodila adetli duymuştum daha kolay oluyo sanırsam 1 buçuk aydır olmuyorum olcak gibi his var karnım belim ağrıyor hayırlısı ile olsaydım rahatlicam 🥴
Benbilmemanam Zeynoodila spiralle beraber ekstara geri cekilme veya prezervatif kullanmak gerekli mi acaba
Synmannesi Prensannemm ay benim de ikinci adetim olmadı 1 buçuk ay oluyor :(( korkuyorum olsam rahatlıcam emzirmiyorum da sen emziriyor musun
Zeynoodila Prensannemm yanı yeni dogum oldugu İcin adet hmn olmaya bilir 1 sene olmayan kişiler var o yüzden adetsizde takılıyor kan testi ile agrı acıma vs olmuyor 5 dklık işlem bu inanın hıc korkulacak bırsey deıl
Nurervarevna Prensannemm bende cok korkuyordum dogumdan bir yil sonra taktirdim ozel muayenesinde doktorum bayilttigi icin hic bir sey anlamadim korkulacak bir sey inanin yokmus bu tecrubeyle bende ogrenmis oldum
Prensannemm Nurervarevna öyle bişey varmıdır ben de bir araştırayım çünkü düşük yapmıştım kürtaj için bayıltıp oldum o piskolojiule masaya çıktığım an korkuyorum
Seherbgs Prensannemm Ben taktırdım korkulduğu kadar acı yok sadece az bişey sancı gibi oluyo oda düşündüğünden baya az. Ama bende adet düzensizliği oldu lekelenmem oluyo sürekli inşallah düzelir. Ayrıca adetsizkende taktırabiliyosun ama öyle çok acıyo diyolar tavsiyem adetliyken gitmen 👍🏼
Nurervarevna Prensannemm ben adet olmadan takti doktorum adetinizi beklemek zorunda degilsiniz eger dusunuyorsaniz taktirmayi hemen taktirabilirsiniz
Zeynoodila Billgehan hayır öyle bısey mümkün deil😊takan hemşire ipi kesiyor sanırım yanı ıcınızde spiral oldıgunu anlamıyorsunuz ki
Ulkugokturk51 Prensannemm Ben taktırdım cnm ben adet olmadan taktırdım kasmassan çok ağrı olmuyo hafif bı ağrı oluyo korunmaya gelirsek burda herkes ona güvenme diyor bende güvenmiyorum ayriyetten korunuyoruzda çocuk olmasın diye bebeğim 6 aylık ben hala adet olmadım
Prensannemm Ulkugokturk51 ben kendimi çok kasıyorum ne yaparsam bayıltıp yapsalar daha iyi olcak sanırım 🤣 teşekkür ederim bu arada yorumunuz için 😊