Pelinfeyza Kızlar bu durumdan cok müzdarbim bekarkende vardı ama bu kdr değildiii sağ yanagım tarla gibi masallah yapmadıgım sürmediğim sey kalmadı son care dr gidicem artık, yüzümün geneli sivilcelendi ama sağ daha baskın her türlü öneriye acığım
AkileUgur Pelinfeyza sivilceler iltihaplı mi. Dahiliye ye bı çıkın muhtemelen roaccautane verir ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum bı kaç arkadaşım kullanmıştı
Deletedmom_50 Pelinfeyza sivilcelerin bulunduğu her farklı bölge, vücuttaki farklı hastalıklara veya eksikliklere işaret eder. Uzun süreli sivilce problemi yaşıyorsanız öncelikle bir dermatoloğa başvurun. Dermatolog gerekli gördüğü bazı testleri yapacak ve hatta gerekli görürse endokrinolog’a da yönlendirir.
jap Pelinfeyza gül suyu ve maden suyu karışımını buz kalıplarında dondurun. Yüzünüzü temizledikten sonra buzları gezdirin yüzünüzde. Bir de ılık süt ve kuru mayayı karıştırıp maske olarak uygulayın haftada 2 3 kere Yapabilirsiniz bunu.
[silindi] Pelinfeyza Gratis de Himalaya marka limonlu yüz yıkama köpüğü var ciddi anlamda iyi geldi sivilcelere tavsiye ediyorum. Tüketilen sağlıksız gıdalardan dolayı da artıyor. Tabi bir doktor da görsün.🤗
Deletedmom_50 Pelinfeyza çıkmaması daha iyi elbette, hormon testlerini de yaptırın. Umarım onlarda da bir sorun çıkmaz. Çıkmadığı taktirde dermatoloğun verdiği tedaviyi istikrarlı devam ettirirseniz kurtulursunuz🙏 cilt tipinize uygun profesyonel ürünler kullanın bu süreçte. Eczaneden alın cilt ürünlerinizi.
jap Pelinfeyza bir de yğz yıkama jeli olarak bioderma sebium iyi gelmişti bana. İltihaplı oluyodu benimkiler. İlk tüp bittiğinde çıkanlar sönüyodu kullanmaya devam ettikçe çıkmamaya başladılar.
SevgiliOglum Pelinfeyza sebamed akne ve sivilce sabunu her gece yatmadan banyoda banyoya hacı şakır zeytin özlü yüzünüze baya sürün yıkayın ben bu şekilde faydasını gördüm resmen hükümet oluştururlardı yüzümde 27 yaşımdayım hala ergen gibi sivilceyle uğraşıyorum bana iyi gelen bunlar