Rzgr Oglum 24 aylık. Malum bakla mevsimi. Bende baklayı çok seven bir anneyim ve bu deneyimi oglumunda yaşamasını istiyorum. Tecrübeli anneler ilk bakla deneyiminizi benimle paylaşabilir misiniz 😊😊😊 . Nasıl ve ne kadar vermeliyim baklayı?
Cheddar Rzgr tadım yaptırın bi iki kaşık öyle deneyin. Bende zyağlı çok seviyorum iç olsun kabuklu olsun hiç farketmiyor😅 kızımda seneye artık tadacak daha 5ayımız var 😊
Zeylina Rzgr baklanın riskli olduğu söyleniyo bazı doktorlar dört yaşa kadar önermiyor zehirlenmeler çok oluyor. Verirseniz de çok fazla vermeyin tadımlık olsun bence dikkat etmekte fayda var🥰
seydaac Rzgr ayy ben de bu sene vermeyi düşünüyorum, ben de çok severim 🌼🌼 benim kızım da 2buçuk yaşında.
Rzgr Cheddar bakla zehirlenmesi oluyor ya ondan biraz tedirgin oluyor insan. Ama artık vereceğim bu lezzetten daha fazla mahrum kalmasını istemiyorum😋😋
Rzgr Semra93 benim oğlum 24 aylık.. hatta ben emzirdigim için 1 yaşına kadar kendimde bakla tüketmedim. Sütten geçebileceğini düşünmüştüm. Hâlâ emziriyorum ama 1 yaşından beri ben yiyorum.
seydaac Rzgr ben bilmeden hamileyken de yemiştim sorun yaşamadım ama evet zehirlenme olabiliyormuş 🤷♀️