Wommy Ne zamandır kullanıyorsunuz ? 1 yıldan fazla kullanan var mı yani bu ürünlerin ömrü ne kadar ? Memnun olmadığınız bir yanı var mı ? Tavsiye eder misiniz ? Yani 4500 TL eder mi ? Resmî distribütör garantili olanlar bayağı pahalı.
Elisss4016 Wommy valla ben memnunum ama bence 4500 tl lik bir esprisi yok bende 4000 liraya aldım eyvallah güzel temizliyor ama bence xiaomi lerde onun kadar temizliyordur diye düşünüyoeum ilk başlarda waaow diyodum şuan bunun yaptığını 2000liralık robot da yapar bence
Wommy Elisss4016 bunun artısı haritalama ve bataryasının fazla olması sanırım sırf bu yüzden bu kadar pahalı yoksa dedğiniz gibi emini güçleri genelde aynı
Elisss4016 Wommy evet evet haritalama xiaomilerde de var bildiğim kadarıyla, bir de ben dışarıdayken de komut verebiliyorum
zeynepzeze Roborock benim de istediğim bir model, isterseniz birde viomi v3 e bakın ona da çok iyi diyorlar. İnceledim baya beğendim ben
Wommy zeynepzeze evet sizin başlığınızı da gördüm geçende.Uzun süredir bakıyorum ben de çok kararsızım karşılaştırmalara baktığımda uzun süre kullanımda pek sorun yaratmayan bir model s5 max söyleniyor diğerlerinde ufak tefek sorunlar olabiliyormuş s5 max stabil çalışıyormuş