2153turuncu Merhabalar bebeğim ayın 25 de 3 aylık olacak hayırlısıyla rota aşısını yaptırmak istiyorum sormak istediğim şey yaptıran oldu mu daha önce bebekte bir değişiklik emmede bir sıkıntı yaşayan oldu mu lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız? Teşekkürler 🥰
Anaogul 2153turuncu oğluma yaptirdim herhangi bi yan etkisi olmadı canım inşallah sende yaşamazsın ☺️
Tuagc 2153turuncu merhaba, 1. Dozu 2. Ay once yaptirdik 2. Dozu yarin yaptiracagiz bir gun sonra kaka sayisinda artis oldu bi problem yaşamadık . Cok gecmis olsun
2153turuncu Fatmacicek menenjiti kaç aylıkken yapmak lazım erken yapılınca doz 5 6 buluyor geç yapınca dozlarda düşüyor iki farklı marka var biri 300 tl biri 500 tl bir dozu araştırmak lazım
Fatmaburak 2153turuncu bizdede bir sıkıntı olmadi zaten ağızdan veriliyor yeterki aldıktan sonra midesi bulanip kusmasin
Busrminel 2153turuncu öyle bi şart yok rahat olun biraz ishal gibi oluyor 3-4 gün geçiyor iştah falan kesilmiyor endişelenmeyin
Defnemom41 3 ve 5 ayda yaptırdım hiç yan etki olmadı çok şükür. Benim kızın reflüsü var sürekli kusar. İlacın yarım saat midede kalması yeter demişti doktorcum. Yani ilk yarım saat çıkartmasın yeter ☺️
Dryclk 5 gün önce yaptırdım ilk dozunu bebeğimde yan etkileri oldu çok huzursuz sanki karnı ağrıyormuş gibi ağlıyor sürekli ve karnındanda gurgur sesler geliyor kakasındada artış oldu pişman oldum diyebilirim 🥺
2153turuncu Dryclk allah şifa versin var yan etkilerinde sonrası için şifa olacak unutmayın güzel anne 🤗