Fatma46elif35 Üç aylık bebek doktor kontrolüne gidilmeli mi sağlık ocağından hariç bı sorun yok ama rahat kontrole amaçlı
Dezemet Fatma46elif35 ben de götürüyorum. Şuan 1 yaşında 2 ayda bir götürdüm hep. Sağlık ocağı aşı dışında pek ilgilenmedi. Boy kilo alımı kafa ölçüsü takibi. Vb bir çok konu için eğer imkan varsa götürmekte fayda var.
Kubra55 Fatma46elif35 Bizim sağlık ocağımız boy kilo bakıyor takip ediyor için gittiğimizde ben şu an coranadan dolayı korktuğum için ters bir durum olmadıkça götürmüyorum
MerveToprakk Fatma46elif35 6 aylık olana kadar her ay rutin kontrol için götürdüm. Şimdi 7 aylık artık her ay götürmeyeceğim.
CilekRecelim Sizin tercihiniz tabi . Ben sağlık ocağı haricinde 6 aydır her ay kontrolüne gidiyorum. Aşılarını da orda yaptırıyorum.
elifle Fatma46elif35 pandemi korkusundan bir yaşında ikizlerimi toplam 2_kez doktora götürdük.saglik ocağındaki ebemiz sorularımı da cevapladı bazende aile hekimine sordum.her ay goturebilene helal olsun oda bir iş hem maddi hem manevi
GoGirl Fatma46elif35 ben 1 yasina kadar her ay goturdum doktora bundan sonra 3 ayda bir gidecegiz saglik ocagina sadece asiya gidiyorum
Deletedmom_50 Fatma46elif35 takipli bir doktorunuz olmalı ve her ay rutin kontrollerine gidilmeli diye düşünüyorum ben. Yaşamının ilk senesinde en azından..
eymenkerem Fatma46elif35 10 aylik hic kaçırmadan her ay goturdum sağlam cocuk takibi önemli ve saglik ocakları malesef bunu hakkıyla yapmiyor
semaahmet Fatma46elif35 ben sağlık ocağına sadece asi için gidiyorum geri bişey olsa hemn doktorunu arayıp giderim ki her ayda gidiyoz cnm en iyisi aklımda kalmiyo sağlık ocağı fazla ilgilenmiyo
AlyaMeyra Fatma46elif35 bu ailenin tercihine bağlı bi durum. Bu ayda önemli olan gelişim düzeyi. kilo alımı boyu baş çevresinyeterli orada büyüme gösterdiyse motor gelişimi iyiyse bebeğiniz iyi denektir bir şikayetiniz yoksa götürmenizi gerektirecek bir durum yoktur