E-srgt45 5 ay 11 günlükken yüzüstü yatarken döndü ve 3 gündür dönmüyor sizinde başınıza geldimi acaba nden bu şekilde yapıyor olabilir
File351047 E-srgt45 5 aylık iken bir defa döndü sonra 7. Aya kadar bir daha dönmedi 7. Aydan sonra aktif dönmeye başladı
Gamzeburkan E-srgt45 bizimkide öyleydi canı ne zaman isTerse o gün dönerdi zamanla zaten iyice pekistirince yerde bile yatmıyor
Fulyaalinmina E-srgt45 bizimki yüz üstü asla durmak istemiyor 2-3 kere döndü 4 aylıkken şimdi 2 haftadır hiç dönmedi hatta yüz üstü çeviriyorum geri sırt üstü dönüyor sanırım bizimki donmucek diyorum artik
E-srgt45 File351047 Allah Allah nden öyle yaptı acaba 3 gündür bizmkide dönmüyor şaşkınım bu duruma döner artk diyordum kndi kendime
[silindi] Bir kez denk gelmiştir. Yani pek bilinçli yapmamış olabilir. Tekrar becerememis olabilir. Bekleyin yine döner ☺
Gamzeburkan E-srgt45 döner illaki merak etmeyin acele etmeyin zamanı gelince bir bir yapıyorlar egzersiz yaptırabilirsiniz isterseniz😊
Gamzeburkan E-srgt45 bizimki 9ayi gecti mesela yeni yeni emekleme çabasında o yüzden donmenin emeklemenin bi zamanı yok bir gün bi bakıyorsun bir saga bir sola yuvarlaniyor çok enteresan ama birden oluyor ☺️
Ozcskrl İlk kez 4,5 aylıkken döndü. Sonra pek oralı olmadı. Doktora 6. Ayında sordum canı isterse döner o gücü var dedi. Takip ettim gerçekten öyle canı isteyinxe yapıyo özelliklede ben yanında yokken yapıyo biraz keyfi yapıyolar galiba
Ozcskrl E-srgt45 evet anormal bir durum yok gelişimi kilo boyu nörolojik muayenesi herseyi fazlasıyla iyi. Çokta aktif bir çocuk ama canı istemiyo sadece emekleme pozisyonuna gecerken yapıyor döne döne yuvarlanan oynayan bi bebek değil.